Word lid van de Turnkey del Sol community!

Krijg als klant exclusieve toegang tot vele extra’s

Ontvang exclusieve tips voor en door andere community leden.

Besloten groep
VOL voordelen

Wil je nog meer voordeel halen uit je investering in een droomwoning aan de Costa del Sol? Treed dan toe tot onze exclusieve community. In deze besloten groep zitten andere Nederlanders die via Turnkey del Sol een vakantiewoning hebben laten bouwen of aangekocht. De ervaring leert dat mensen die een woning bezitten in Spanje na verloop van tijd allemaal tegen dezelfde zaken aanlopen. En dan is het handig als er een plek is waar je met al je vragen en onduidelijkheden terecht kunt. Kortom: onze Turnkey del Sol community!

Wat houdt de community precies in?

De Turnkey del Sol community is exclusief voor klanten van Turnkey del Sol.
Voor een bedrag van €60 per jaar kun je lid worden van deze besloten groep. De voordelen op een rij:

  • Als eerste op de hoogte van exclusief aanbod
  • Ontvang alle actuele wetenswaardigheden over de regio en Spanje
  • Bouw relaties op met andere Nederlandse woningeigenaren in de regio
  • Wissel tips met elkaar uit over de beste restaurants, de mooiste stranden in de omgeving of de dichtstbijzijnde sportaccommodaties
  • Help elkaar met praktische zaken zoals het regelen van een internetaansluiting, het vinden van geschikte tuinmannen of het aanschaffen van meubels
  • Jaarlijks exclusief event voor alle leden
  • Groepskortingen op allerhande zaken en activiteiten
  • En nog veel meer

Op dit moment is de community vooral een actieve WhatsApp-groep waar enthousiaste woningeigenaren van Turnkey del Sol tips en ervaringen met elkaar uitwisselen. We werken aan een online community. Deze is binnenkort beschikbaar op deze website.

Ervaringen

Erg goede service! Zeer lieve, betrouwbare mensen met een passie voor hun beroep, maar waar vooral de klant voorop staat! Dikke pluim aan Peter en Daisy die ons bijgestaan hebben van begin tot einde. Turnkey del Sol is een absolute aanrader bij de verkoop van uw eigendom! Fam. Broeckx

Annabel van Bladel, Verkoop woning via Turnkey

Super blij met de aankoop die we hebben gedaan. Erg goede service en helemaal op de hoogte van de markt in Zuid Spanje. Een droom die is uitgekomen en dat met geen zorgen dankzij Turnkey! Top service tot in de details. Dankjewel!

Lieke, Koper via Turnkey del Sol

My daughter was very satisfied with everything . You as a company with very good service, nice people , fast in responding and fixing things. You Daisy has been wonderful with the service and also Peter .

Heli, Huurt een woning via Turnkey del Sol

Hele goede ervaring ik het kort:support, snelheid, accuraat allemaal zeer positief.

Chris, Aankoop woning via Turnkey del Sol

Super tevreden over Tunkey del Sol. Dankzij Peter hebben wij een gaaf nieuwbouwappartement gekocht in Estepona aan de Costa del Sol. Peter heeft ons van het begin tot eind begeleid in de aankoop van ons appartement. Hij denkt met je mee, geeft advies, schakelt snel, communiceert duidelijk en staat altijd voor je klaar. Wij raden Turnkey del Sol iedereen aan. Dankjewel Peter!

Joyce en Willem, Aankoop woning en vastgoedbeheer via Turnkey del Sol

Goede dienstverlening en komt zijn afspraken na. Alles perfect geregeld en erg blij met de begeleiding van Peter bij de aankoop. Communiceert snel en weet van aanpakken. Ook kan Peter erg goed Spaans en kan hij snel schakelen met verschillende instanties. Aanrader!

Eline, Aankoop woning via Turnkey del Sol

Aanrader, betrouwbaar, fijne communicatie en korte lijnen

Rob, Huurt een woning via Turnkey del Sol
“Dankzij Turnkey del Sol (Peter) hebben wij het appartement gevonden dat voldeed aan al onze wensen. Peter is prettig in de omgang en begeleidde ons goed door het hele aankoopproces. Zijn motto “ik wil jullie ontzorgen” maakt hij volledig waar. Geen moeite is hem teveel. Hij wordt niet gedreven om te verkopen, maar probeert echt voor jou de ideale plek te vinden in je eigen tempo. Dus ik kan Turnkey del Sol alleen maar van harte aanbevelen.”
Hans de Haar, Koper via Turnkey del Sol

Heel erg tevreden over Turnkey del Sol. Goede communicatie, advies afgestemd op onze wensen en een samenwerking met een lach! Naast de aankoopbegeleiding ook erg blij met het vastgoedbeheer! Kortom, een absolute aanrader!

Jeroen, Aankoop woning en vastgoedbeheer via Turnkey del Sol

“Betrouwbaar advies en ondersteuning in het koopproces. Ik ben erg blij met mijn beslissing! 100% aanbevolen!”

Carolina, Koper via Turnkey del Sol

Peter is uiterst betrouwbaar, toegewijd en deskundig in zijn vakgebied!

Helen de Haan, Aankoop woning en huurder via Turnkey

Betrouwbaar advies en ondersteuning in het koopproces. Ik ben erg blij met mijn beslissing! 100% aanbevolen!

Caroline S, Aankoop woning via Turnkey

Dankzij Turnkey del Sol zijn wij nu eigenaren van een geweldig appartement in Estepona! De samenwerking verliep heel fijn en soepel. Peter en Daisy zijn altijd goed bereikbaar en niks is ze teveel. Het is duidelijk dat ze streven naar het verlenen van de beste service. Mocht je een huis of appartement zoeken aan de Costa del Sol, is Turnkey del Sol echt een aanrader. Het zijn toppers!

Tanja, Aankoop woning en vastgoedbeheer via Turnkey del Sol

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 954 689
Sluit dagelijks om 18.00 uur

tanja@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur