Daniël Roorda

Business development manager

Hola! Mijn naam is Daniel Roorda en ik ben in januari 2024 bij Turnkey del Sol begonnen als makelaar en vastgoedbeheerder. Met een achtergrond in vastgoedkunde en na veel waardevolle kennis te hebben opgedaan in de vastgoedsector in Nederland, met name in acquisitie en projectontwikkeling, besloot ik mijn kennis en horizon te verbreden in de internationale vastgoedmarkt. Na zorgvuldig onderzoek kwam ik uit op de Costa del Sol omdat ik zag dat daar veel kansen liggen. Vervolgens kwam ik Turnkey del Sol tegen, waarbij het totaalconcept mij gelijk heel erg aansprak. Zodoende heb ik contact opgenomen en de kans gekregen om deel uit te maken van het bedrijf.

PASSIE VOOR VASTGOED

Mijn passie voor vastgoed en beleggen heeft mij ertoe gebracht om ook privé te investeren. Zodoende beheer ik een succesvolle short-term rental in Nederland, wat mijn inzicht in de dynamiek van de verhuurmarkt heeft versterkt. Deze kennis komt goed van pas in Spanje, waar short-term rentals een groot deel uitmaken van de markt.

Sinds juli 2024 mag ik mijzelf Business Development Manager noemen bij Turnkey del Sol. In deze rol richt ik mij op het identificeren en verwerven van nieuwe vastgoedprojecten, het verkennen van nieuwe markten en het opbouwen van strategische partnerschappen die onze klanten ten goede komen. Met mijn kennis van zowel de Nederlandse als de Spaanse vastgoedmarkt, en mijn passie voor investeren, beleggen en rendementsoptimalisatie, ben ik in staat om mijn klanten goed te adviseren en te ondersteunen bij hun investeringsbeslissingen.

Ik kom graag vrijblijvend met je in contact om de mogelijkheden te bespreken en je te ondersteunen bij jouw vastgoedplannen in Spanje.