Peter Bechay

Algemeen directeur

Mijn naam is Peter Bechay en al sinds mijn 18e heb ik een enorme interesse in vastgoed. Hoe wordt een huis gebouwd vanaf de eerste steen tot oplevering? Wat zit daar voor proces achter? Het waren vragen die mij niet loslieten. Ik verdiepte mij hierin en deed research. Op mijn 21ste kocht ik mijn eerste huis: een opknapper die ik volledig heb verbouwd. Daarna wilde ik mijn droomhuis (laten) bouwen. Ik kocht grond en ontwierp samen met een architect het huis. Alles regelde ik zelf: van de aanvraag van de vergunning tot aan het realiseren van de bouw. Uiteindelijk heb ik het huis verkocht om in Spanje te gaan wonen en werken.

PASSIE VOOR VASTGOED

Nadat ik met veel plezier vrienden en familie in het volledige aankoopproces van hun woning in Spanje, heb ik besloten er mijn business van te maken. Zodoende is Turnkey del Sol ontstaan. Ik ben gelukkig zodra klanten zorgeloos de sleutel omdraaien van hun nieuwe droomhuis. Om daar te komen, doe ik er alles aan om het de Nederlandse woningzoekenden aan de Costa del Sol zo goed mogelijk te helpen. Goed luisteren naar de klant is misschien wel een van de belangrijkste aspecten binnen mijn vak. Om vervolgens aan de slag te gaan om dromen uit te laten komen! En waar een ander misschien al lang zou stoppen, ga ik door met de realisatie.

Met mijn persoonlijke aanpak en grondige werkwijze, ontzorg en begeleid ik je gedurende het gehele proces. Waarbij transparantie en professionaliteit altijd centraal staan. Heb jij ook interesse in een woning aan de Costa del Sol? Ik ga graag met je in gesprek over je wensen. Neem vrijblijvend contact op door via onderstaande button een afspraak met mij in te plannen!