Tanja Begheijn

Kwaliteitsmanager

Mijn naam is Tanja Begheijn en ik ben sinds mei 2023 werkzaam bij Turnkey del Sol. Toen ik in 2022 zelf een woning kocht in Estepona ben ik in contact gekomen met het bedrijf. Peter heeft het gehele aankoopproces begeleid en gezorgd voor een vliegende start met mijn woning. Ik merkte dat ik gedurende het gehele proces steeds enthousiaster werd over de vastgoedmarkt, en dat ik me meer bezig hield met het vastgoedbeheer van m’n eigen woning dan noodzakelijk was. Bovendien voelde ik me zo thuis in de omgeving dat ik elke maand wel een paar dagen in Estepona te vinden was. Daar moest ik wat mee doen!

IK ZIT HELEMAAL OP M’N PLEK

Na een verleden in verschillende functies bij een grote corporate, zit ik nu helemaal op m’n plek bij Turnkey del Sol. Het enthousiaste team, de leuke klanten waarmee ik in contact kom, en het feit dat geen enkele dag hetzelfde is, zijn punten die mij enorm aanspreken. Het feit dat ik ook nog eens heerlijk onder de Spaanse zon zit, zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Ik ben blij als de klant tevreden is, en krijg er energie van om mensen te ontzorgen en alles tot in de puntjes voor ze te regelen.

Heb jij interesse in een vrijblijvend gesprek over vastgoed(beheer) aan de Costa del Sol? Plan hieronder dan een afspraak in mijn agenda. Ik help je graag!