De beste muziekfestivals aan de Costa del Sol 2023

Geschreven door:
Geschreven door:Tanja Begheijn

De beste muziekfestivals aan de Costa del Sol 2023

– Marenostrum Fuengirola
Van mei tot september kun je op de heuvel van het spectaculaire kasteel Sohail in Fuengirola genieten van live muziek op een van de meest spectaculaire openluchtmuziekpodia van Spanje vanwege de nabijheid van de zee en het uitzicht op het monumentale kasteel Sohail.

– Starlite Marbella
Starlite wordt beschouwd als het belangrijkste boetiekfestival ter wereld en breekt elk jaar door in de muziek- en cultuurscène van de Costa Del Sol.

– Weekend Strand Torre del Mar – 5 – 8 juli
Nu al voor het achtste jaar is dit een van de beste muziekfestivals aan de Costa Del Sol en een van de belangrijkste muziekfestivals van Europa, met meer dan 135.000 bezoekers gedurende vier dagen.

– Cala Mijas – 31 augustus – 2 september 2023
Als de superhitte van de zomer begint te verdwijnen ten gunste van de zachtere zon in september, keert het internationale festival Cala Mijas terug. Het wordt verspreid over drie dagen, van 31 augustus tot 2 september, in het mooie stadje Mijas aan de Costa Del Sol, dat bekend staat om zijn fantastische stranden en een grote selectie uitstekende restaurants en eetgelegenheden.

– Ultra Beach Fuengirola – 24 juni 2023
Voor slechts één dag brengt het Ultra Beach Festival in Fuengirola een line-up samen van enkele van de beste artiesten uit de internationale elektronische muziekscene.

Deel dit artikel

Bekijk ook eens deze blogs