Het gebruik van elektrische deelstepjes aan de Costa del Sol

Geschreven door:
Geschreven door:Tanja Begheijn

Het gebruik van stepjes van Dott en Electra aan verschillende steden aan de Costa del Sol neemt de laatste tijd steeds meer toe. Het is een handig en snel vervoersmiddel geworden voor toeristen en locals om zich te verplaatsen.

De stepjes zijn eenvoudig in gebruik en zijn te vinden op verschillende locaties. Je kunt de step huren via een app op je telefoon en betalen per minuut. Dit maakt het een erg flexibele manier van vervoer, omdat je niet vastzit aan een bepaalde route of tijd. Ideaal als je snel op je bestemming wilt zijn, bijvoorbeeld als je naar het strand wilt of een restaurant wilt bezoeken.

Ook voor het milieu is het gebruik van stepjes een positieve ontwikkeling. Elektrische stepjes stoten namelijk geen schadelijke uitlaatgassen uit, wat de luchtkwaliteit ten goede komt. Bovendien zijn de stepjes gemakkelijk op te laden en worden ze daarom ook steeds meer gezien als een duurzaam alternatief voor een taxi of huurauto.

Een bijkomend voordeel is dat je op een stepje meer ziet van de stad dan wanneer je in een auto of bus zit. Je rijdt gemakkelijk door smalle straatjes en langs mooie plekken waar je anders misschien niet zou komen. Het is dus niet alleen een praktisch vervoermiddel, maar ook nog eens een leuke manier om rond te kijken op je vakantiebestemming.

Deel dit artikel

Bekijk ook eens deze blogs