Estepona haven

Geschreven door:
Geschreven door:Tanja Begheijn

De jachthaven van Estepona is klaar om een nieuw hoofdstuk in zijn lange geschiedenis te beginnen. In een ambitieuze poging om een van de meest erkende infrastructuren van de stad te moderniseren en nieuw leven in te blazen, is een uitgebreid renovatieproject voor de jachthaven gepresenteerd. De omvang van het project is erop gericht om van de faciliteiten een referentiepunt aan de Spaanse kust te maken.

De haven van Estepona is lange tijd een centrum van maritieme activiteit geweest en een ontmoetingspunt voor de lokale gemeenschap en toeristen. Het renovatievoorstel probeert niet alleen de faciliteiten te moderniseren, maar ook om de haven op een meer organische manier te integreren met de stedelijke kant van Estepona.

De verbouwing omvat ook de uitbreiding en verbetering van voetgangersgebieden, de creatie van nieuwe groene ruimten en de reorganisatie van parkeerterreinen om een vlottere toegang voor zowel bewoners als bezoekers te vergemakkelijken. Met deze veranderingen wordt geprobeerd de leefbaarheid in de haven te verbeteren, waardoor deze voor iedereen toegankelijker, prettiger en veiliger wordt.

Deel dit artikel

Bekijk ook eens deze blogs