Interieurstyling & meubelpakket

Geef jouw Spaanse droom vorm

Het inrichten van een woning op afstand is moeilijk. Zelfs als je zelf op locatie in Spanje bent, zul je veel te maken hebben met tegenslagen, leveringen die niet of te laat komen, en andere zaken die zorgen voor stress. Bij Turnkey del Sol vinden we het belangrijk dat het kopen van een woning en alles wat daarbij komt kijken een leuk proces is. Om die reden hebben wij ons pakket ‘interieurstyling & meubelpakket’ in het leven geroepen. Wat zijn de grootste voordelen?

De voordelen

Door te kiezen voor ons interieurpakket, bespaar je niet alleen geld maar ook vooral héél veel tijd. Tijd is kostbaar en wij vinden het belangrijk dat je de tijd die je in jouw woning in Spanje besteed, vooral heel veel aan het genieten bent. Laat de rest maar aan ons over!
Met behulp van de plannen voor interieurstyling van Kelly is het interieur perfect afgestemd op jouw smaak, zonder dat je hier zelf veel tijd aan hoeft te besteden en alle onderdelen zelf bij elkaar hoeft te zoeken.
Wij zorgen er niet alleen voor dat de meubels worden uitgekozen en bezorgd, ook de montage en het plaatsen van de meubels wordt allemaal uit handen genomen!
Besparen huur als je zelf komt inrichten (aangezien nieuwe woning nog niet gemeubileerd is). Je woning is natuurlijk nog niet direct bewoonbaar. Als je hier zelf weken bezig bent met de inrichting, ben je ook kosten kwijt aan de huur van een andere woning. Met dit pakket is dat niet nodig!
Je hoeft niet zelf richting Spanje te komen om alle leveringen zelf te coördineren, pakketten aan te nemen, winkels af te struinen en meubels in elkaar te zetten.
Mocht er iets kapotgaan aan de meubels of accessoires, dan zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost met de leverancier. Op die manier hoef je zelf niet met Spaanse bedrijven te schakelen en zorgen wij ervoor dat jouw product snel vervangen of gerepareerd wordt.

“Van de meest efficiënte indeling tot het uiteindelijk plaatsen van de gekozen meubels in de woning, wij nemen alle zorgen uit handen.”

Pakket A

Een krachtige basis

€ 2.000,-

 • Kick-off meeting
  In een sessie (1-2 uur) bespreken we de inhoudelijke wensen en behoeften. Deze sessie vindt digitaal of op kantoor in Zaandam plaats.

 • First Design
  Na 2-3 weken ontvang je het eerste ontwerpvoorstel. Dit voorstel bevat moodboards, indelingsplattegronden, enkele 3D schetsen en een eerste meubel- en accessoire voorstel.

 • Final Design
  Na het verwerken van de feedback op het eerste ontwerpvoorstel gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Hierop is vervolgens nogmaals een revisie mogelijk aan de hand van final feedback.

Pakket B

Volledige ontzorging

€ 4.000,-

 • Kick-off meeting
 • First Design

 • Final Design

 • Personal shopper
  Enthousiast over de meubels en accessoires uit het plan? Wij verzorgen het bestelproces, zodat je ook hier geen omkijken naar hebt.
 • Realisatie
  Ook de levering en montage van de meubels en accessoires nemen wij voor je uit handen. Zo tref jij bij aankomst in Spanje de woning ingericht aan, zonder dat je hier (reis)tijd aan kwijt bent.

Dit is Kelly

Om de inrichting en de meubelpakketten van jouw droomwoning te realiseren werkt Turnkey del Sol samen met Kelly Olman. Kelly is oprichter van Kelly Interieur Design en haar doel is om een beleving te creëren met een interieur dat inspireert, kalm en tegelijkertijd krachtig is. Dát is de visie van Kelly Interieurdesign. Met haar interieurontwerpen geeft ze ruimtes de juiste energie. Want je verdient een omgeving die bij jóu past! Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat de woning geschikt is voor de verhuur, als dit is gewenst.

“Ik help je te ontdekken waar jij blij en gelukkig van wordt. Ik zorg voor inzicht en overzicht in je wensen, behoeften en doelen voor een ruimte. Op een manier die het proces licht, leuk en luchtig houdt. Samen werken we van een grove droom naar een inspirerend en concreet eindresultaat.”

– Kelly Olman

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 623 872 756
Sluit dagelijks om 18.00 uur

kelly@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur