Jouw eigen plekje onder de zon

Met jouw wensen en eisen als uitgangspunt, vinden wij je droomwoning!

Samen geven we jouw plekje onder de zon vorm

Wil je aan de prachtige Costa del Sol een huis laten bouwen of kopen? Maak het jezelf dan zo makkelijk mogelijk en schakel onze service en dienstverlening in. Laat weten wat voor soort droomwoning onder de Spaanse zon jij precies zoekt en wij gaan voor je aan de slag met het realiseren ervan. Door duidelijk je wensen, eisen en budget aan te geven, stellen we samen met jou precies die woning samen waar je al jaren naar op zoek was. Van moderne woningen en appartementen tot aan de meest luxe droomvilla’s: er is voor ieders budget wel een passende woning te realiseren.

Meer weten? Neem dan direct contact met ons op om je eisen en wensen door te spreken.

 • Turnkey Etherna Homes

  Estepona

  € 167.000 - € 497.000

  1-3 Slaapkamers
  1-2 Badkamers
  59-170 Grootte
 • Turnkey Abril

  Casares

  € 347.000 - € 460.000

  2-3 Slaapkamers
  1-2 Badkamers
  75-93 Grootte
 • Turnkey Twin Senses Villas

  Estepona

  € 1.520.000 - € 1.630.000

  3 Slaapkamers
  3 Badkamers
  419 Grootte

Luxe woningen in een prachtig stukje Spanje

De Costa del Sol blijft een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa en we kunnen zeker zien waarom. Met fantastische stranden, stralend zonlicht en de ontspannen Spaanse sfeer is het een fantastische plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Er is een enorme hoeveelheid te doen en te zien. Voor degenen die graag ontspannen aan zee, is er meer dan 137 kilometer kustlijn om te verkennen met prachtige zandstranden en kristalhelder water. Voor degenen onder u die van het nachtleven houden, kunt u sangria drinken in een strandbar of naar een resort zoals Marbella gaan om te genieten van levendige bars en clubs. Wat voor soort vakantie u ook zoekt, de Costa del Sol zal u niet teleurstellen.

Overweegt u uw vakantiehuis te verkopen?

Wij regelen alles.

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur