La Cabane

Geschreven door:
Geschreven door:Tanja Begheijn

Afgelopen weekend opende Dolce & Gabanna hun exclusieve beachclub La Cabane in het zonnige Marbella weer. Het Italiaanse modehuis staat bekend om zijn luxe en stijlvolle ontwerpen, en deze filosofie is zeker terug te zien in de prachtige nieuwe beachclub.

Met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en een chique inrichting die doet denken aan de Italiaanse kust, belooft La Cabane dé nieuwe hotspot te worden voor de jetset in Marbella. Gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails, een verfijnde mediterrane keuken en natuurlijk de signature-stijl van Dolce & Gabanna.

De seizoensopening van La Cabane was dan ook een groot succes, met bekende gezichten uit de mode- en entertainmentindustrie die in groten getale aanwezig waren. Het belooft een zomer vol glamour en luxe te worden in Marbella met deze nieuwe toevoeging aan het strand.

Ben jij al benieuwd naar de heerlijke gerechten en trendy sfeer bij La Cabane? Zorg dan dat je snel een bezoekje breng aan deze exclusieve beachclub en geniet van alles wat Dolce & Gabanna te bieden heeft.

Deel dit artikel

Bekijk ook eens deze blogs