De lekkerste restaurants in Estepona

Geschreven door:
Geschreven door:Tanja Begheijn

Estepona biedt een ruim aanbod aan verschillende restaurants. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch houdt, Estepona heeft voor iedereen wat wils. Dit zijn onze persoonlijke favorieten in Estepona Old Town.

• El Pescador: Dit restaurant op de boulevard van Estepona biedt een prachtig uitzicht over het strand en de zee. De verse vis is van uitstekende kwaliteit en de witte tafelkleden zorgen ervoor dat het voelt als een luxe beleving om hier lekker uitgebreid te lunchen of dineren.

• La Casa del Rey: Dit Spaanse restaurant bij Plaza de las Flores heeft heerlijke Spaanse gerechten en pintxos op de kaart staan. Zowel binnen als buiten kun je heerlijk zitten, en met het uitgebreide wijnaanbod weet je zeker dat het een avondje genieten wordt.

• La Tarantella: Bij dit Italiaanse restaurant is het altijd druk. Ze serveren de lekkerste risotto’s, pizza’s en burrata. Door de open keuken kun je meekijken hoe de chef de pizza’s vers bereid. Dit zorgt voor een leuke extra beleving tijdens het diner. Vergeet niet te reserveren!

• La Marina de Miguel: Dit restaurant bevindt zich in één van de straten parallel naast het strand van Estepona. Dit restaurant biedt een shared dining concept, waardoor je meerdere gerechten van de kaart kunt proberen om te delen. Onze persoonlijke favorieten? De gambatartaar en de zalmtartaar!

• Restaurante Sur: Ben je gek op vlees? Dan moet je bij Restaurante Sur zijn! Bij dit Argentijnse restaurant serveren ze het beste vlees. De wijnen die ze serveren sluiten hier perfect op aan. Het personeel is ook ontzettend vriendelijk.

• Knahia: Voor de allerbeste sushi ga je naar Knahia. Dit restaurant ligt bij de haven van Estepona en hier is echt aan alles gedacht. Zowel het eten als de inrichting als de cocktails zijn geweldig. Een absolute aanrader!

Deel dit artikel

Bekijk ook eens deze blogs