Luxe spa’s aan de Costa del Sol

Geschreven door:
Geschreven door:Tanja Begheijn

Als je op zoek bent naar een ontspannende vakantie aan de Costa del Sol, dan zijn er genoeg luxe spa’s waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten. Hier zijn de mooiste spa’s waar je zeker een bezoekje aan moet brengen:

1. The Thalasso Spa in het Kempinski Hotel Bahía: Dit is een van de grootste en meest luxueuze spa’s aan de Costa del Sol. Het biedt een scala aan behandelingen en heilzame waterbronnen.

2. The Arabella Spa in het Gran Hotel Elba Estepona: De Arabella Spa is een van de meest populaire spa’s van de regio. Het biedt een breed scala aan behandelingen en ontspanningsmogelijkheden, zoals hydromassage, sauna en Turkse baden.

3. The Six Senses Spa in het Puente Romano Marbella: Deze prachtige, gloednieuwe spa combineert traditionele genezingstechnieken met moderne wetenschap om een optimale ontspanning te bieden.

4. The Finca Cortesin Spa in Estepona: Dit is een van de meest luxe spa’s van de regio. Het is geïnspireerd op de uitgebreide nabijgelegen groene velden en biedt een breed scala aan behandelingen met lokale hoogtepunten.

Of je nou op zoek bent naar mentale ontspanning, fysieke genezing of gewoon puur verwennen, er is zeker een spa in de Costa del Sol die bij je past!

Deel dit artikel

Bekijk ook eens deze blogs