Malaga op nummer 1 voor internationale toeristen

Geschreven door:
Geschreven door:Tanja Begheijn

Málaga staat bovenaan op de wensenlijstjes van internationale reizigers volgens de accommodatie verhuurder Airbnb. De Spaanse bezoekers van Airbnb hebben Málaga op de tweede plaats staan, maar de internationale bezoekers plaatsen Málaga op de eerste plaats.

De Andalusische stad aan de Costa del Sol is het afgelopen decennium uitgegroeid tot een erkend cultureel en technologisch centrum terwijl de stad zich tegelijkertijd positioneert als dé ideale bestemming voor thuiswerkers. Málaga behoort namelijk tot de top 20 bestemmingen waarmee Airbnb heeft samengewerkt om het thuiswerk van overal ter wereld te ondersteunen.

Málaga staat in de top 10 van steden op de eerste plaats boven Sydney, Melbourne en Perth (Australië), Auckland en Queenstown (Nieuw-Zeeland), Bangkok (Thailand), Florianopolis, Porto Seguro en Salvador (Brazilië)
Airbnb heeft ook een lijst gepubliceerd van populairste steden waar de inwoners van Spanje naar zoeken voor een vakantie in 2023. Daarbij staat Alicante op de eerste plaats gevolgd door Malaga (2), Barcelona (3), Cádiz (4), Valencia (5), Granada (6), Santa Cruz de Tenerife (7), Madrid (8), Sevilla (9) en San Sebastián (10).

Deel dit artikel

Bekijk ook eens deze blogs