Over ons

Over Turnkey del Sol

Passie voor vastgoed

Mijn naam is Peter Bechay en al sinds mijn 18e heb ik een enorme interesse in vastgoed. Hoe wordt een huis nu precies gebouwd vanaf de eerste steen tot oplevering? Wat zit daar voor proces achter? Het waren vragen die mij niet loslieten. Ik verdiepte mij hierin en deed research. Op mijn eenentwintigste kocht ik mijn eerste huis: een opknapper die ik volledig heb verbouwd. Er ging best wel eens wat mis, maar daar leerde ik alleen maar van. Uiteindelijk kwam alles goed en heb ik het verkocht. Daarna wilde ik mijn droomhuis bouwen. Ik kocht grond en ontwierp samen met een architect het huis. Alles regelde ik zelf: vanaf de aanvraag van de vergunning tot aan het realiseren van de bouw. Het huis heb ik uiteindelijk verkocht om vervolgens in Spanje te blijven wonen en werken.

Dromen worden werkelijkheid

Ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik het allerliefste begeleiding bied bij het volledige aankoopproces. Hierdoor heb ik besloten er mijn business van te maken en zodoende is Turnkey ontstaan. Ik ben namelijk gelukkig als mijn klanten (zorgeloos) de sleutel omdraaien van hun nieuwe droomhuis. Om daar te komen, doe ik er alles aan om het de Nederlandse woningzoekenden aan de Costa del Sol zo veel mogelijk naar de zin te maken. Om mijn passie over te brengen is goed luisteren naar de klant misschien wel een van de belangrijkste aspecten binnen mijn vak. Om vervolgens aan de slag te gaan om dromen uit te laten komen! En waar een ander misschien al lang zou stoppen, ga ik door met dit te realiseren.

Mijn missie

Als je je droomhuis hebt gevonden, wil je dat de weg er naartoe vlekkeloos verloopt. Mijn missie is daarom om de perfecte oplevering van sleutelklare nieuwbouwwoningen in Spanje te realiseren. Woningen die volledig worden opgeleverd naar de smaak en wens van mijn klanten. Met mijn persoonlijke aanpak en grondige werkwijze, ontzorg en begeleid ik hen gedurende het gehele proces. Waarbij transparantie en professionaliteit altijd centraal staan.

Ook interesse in een luxe nieuwbouwwoning aan de Costa del Sol? Ik leer je graag kennen om vervolgens in gesprek te gaan over al je wensen. Neem vrijblijvend contact met mij op via onderstaande telefoonnummers of laat je gegevens achter. Dan bel ik je zo snel mogelijk terug!

Eerder begonnen dan we van plan waren!

Ik ben Benjamin van Leer. In de zomer van 2022 ben ik begonnen bij Turnkey. Naast mijn actieve voetbalcarrière ga ik zoveel mogelijk werkzaamheden verrichten als Sales Director. Maar waarom ga ik dit eigenlijk doen naast een actieve voetbalcarrière? Dat vertel ik je hieronder.

Peter en ik kennen elkaar al langer. Vastgoed heeft altijd mijn interesse al gehad en vind het vastgoed “leuker” in zuid Spanje dan in Nederland. Dit komt voor een groot deel door het vakantie gevoel wat ik hier dagelijks ervaar. Maar waarom begin ik nu al? Passie! Ik vind het ontzettend leuk om hier aan het werk te zijn voor Turnkey. Het plan was om na mijn voetbalcarrière te starten, maar het plezier en passie staken daar even een stokje voor! Peter wilde mij er graag bij hebben, dus beiden blij!

Zelf hebben mijn vriendin en ik ook een thuis hier aan de Costa del Sol, en zie dus van dichtbij wat de markt hier doet. Het combineren van een tweede thuis en een investering kan hier goed samen. Wij hebben het geweldig naar onze zin hier en blijven het liefst langer dan onze programma’s vaak toelaten.

Ik zit helemaal op m’n plek!

Mijn naam is Tanja Begheijn en ik ben sinds mei 2023 werkzaam bij Turnkey del Sol als Marketing Manager en Vastgoedbeheerder. Toen ik in 2022 zelf een woning kocht in Estepona ben ik in contact gekomen met het bedrijf. Peter heeft het gehele aankoopproces begeleid en gezorgd voor een vliegende start met mijn woning. Ik merkte dat ik gedurende het gehele proces steeds enthousiaster werd over de vastgoedmarkt, en dat ik me meer bezig hield met het vastgoedbeheer van m’n eigen woning dan noodzakelijk was. Bovendien voelde ik me zo thuis in de omgeving dat ik elke maand wel een paar dagen in Estepona te vinden was. Daar moest ik wat mee doen! Toen ik in ditzelfde jaar besloot een carrière switch te maken en er een paar mooie vacatures vrij kwamen bij Turnkey del Sol, heb ik mijn kans gepakt en ben ik begonnen als Marketing Manager en Vastgoedbeheerder.

Na een verleden in verschillende functies bij een grote corporate, zit ik nu helemaal op m’n plek bij Turnkey del Sol. Het enthousiaste team, de leuke klanten waarmee je in contact komt, en het feit dat geen enkele dag hetzelfde is, zijn punten die mij enorm aanspreken. Het feit dat ik ook nog eens heerlijk onder de Spaanse zon zit, zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Ik ben blij als de klant tevreden is, en krijg er energie van om mensen te ontzorgen en alles tot in de puntjes voor ze te regelen.

Heb jij interesse in een vrijblijvend gesprek over vastgoed(beheer) aan de Costa del Sol? Plan hieronder dan een afspraak in mijn agenda!

Mijn carrière naast voetbal!

Mijn naam is Sven van Beek en ik ben sinds juli 2023 werkzaam bij Turnkey del Sol. Naast mijn huidige voetbalcarrière ga ik zoveel mogelijk werkzaamheden voor het bedrijf verrichten als vastgoedmakelaar. Waarom ik dit ga doen naast mijn actieve voetbalcarrière? In mijn, tot nu toe 10-jarige, voetbalcarrière op het hoogste niveau heb ik meerdere malen te maken gehad met langdurige blessures. Daardoor ben ik gaan nadenken wat nog meer mijn interesse wekt.

Ik vind het fijn om nu al een carrière naast het voetbal op te bouwen zodat ik, wanneer ik ga stoppen met voetballen, niet in een zwart gat terecht kom. Als klein kind gingen wij als gezin bijna ieder jaar naar Spanje op vakantie. Daardoor heb ik altijd het gevoel gehad dat Spanje mijn tweede thuis is. In 2020 heb ik mijn eerste woning kunnen aankopen in Mijas aan de Costa del Sol. Dat is voor mij een droom geweest die is uitgekomen.

Graag help ik andere mensen ook om deze droom te verwezenlijken. Dus heb je net als ik ook de droom om in Spanje een huis aan te kopen, plan dan hieronder vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in of mail naar sven@turnkeydelsol.com.

Het Spaanse leven heeft veel te bieden!

Mijn naam is Mathijs te Kampe en ben sinds september 2023 in dienst bij Turnkey del Sol. Ik woon sinds mei 2023 in Estepona. Na een aantal jaar hier naartoe te komen als toerist leek het mij en mijn vriendin een leuke stap om eens te kijken wat het permanente Spaanse leven ons zou brengen. Ik kan je vertellen: heel veel!

Binnen Turnkey del Sol bekleed ik de functie van vastgoedbeheerder. In Nederland ben ik altijd werkzaam geweest als accountmanager, dus het contact met klanten is iets wat mij altijd al heeft geïnteresseerd. Ik krijg er altijd positieve energie van wanneer ik mensen kan helpen bij hun plannen.

De vastgoedbranche is voor mij een nieuwe tak van sport, maar dat neemt niet weg dat ik zeer gemotiveerd ben om alle aspecten binnen het vastgoed eigen te gaan maken!

Dus, mocht je interesse hebben in een geheel vrijblijvend gesprek over wat vastgoedbeheer aan de Costa del Sol voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak via onze website of mail naar mathijs@turnkeydelsol.com.

Het Spaanse leven heeft veel te bieden!

Mijn naam is Kelly Loef en ik ben sinds september 2023 werkzaam bij Turnkey del Sol. Ik heb al sinds mijn jeugd een enorme voorliefde voor Spanje en sinds begin 2022 ben ik, samen met mijn man en 2 zonen trotse eigenaar van een appartement in Estepona. Estepona voelt écht als mijn tweede thuis. Het is een mooie stad met gezellige authentieke Spaanse straatjes en fijne mensen. Het klimaat zorgt er natuurlijk ook voor dat ik er heel graag ben.

Binnen Turnkey del Sol ben ik gestart als officemanager en heb ik samen met het team de klantenservice vormgegeven. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende vragen op onze info mail, Whatsapp en chatberichten. Daarnaast ben ik ook de kant van vastgoedmakelaar verder aan het uitbouwen. Zo hoop ik veel mensen te kunnen helpen aan hun droomhuis aan de mooie Costa del Sol.

Het fijne aan Turnkey del Sol is dat we alles van A to Z kunnen regelen. We hebben een mooi team met gedreven en enthousiaste mensen. Samen doen we er alles aan om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken om vastgoed in Spanje te kopen en eventueel te verhuren.

Ben jij op zoek naar een mooie woning in Spanje en wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan zeker een vrijblijvende afspraak in mijn agenda in of mail naar kelly.l@turnkeydelsol.com. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Werkgebied

Ons werkgebied aan de Costa del Sol is de provincie Málaga, met Estepona als uitvalsbasis. Het is allang niet meer alleen de stad Marbella die in trek is, maar ook de omringende steden en gebieden zoals Sotogrande, Puerto Banus, Estepona, Fuengirola, Mijas, Benalmádena en Torremolinos groeien in populariteit.

Unieke manier van leven aan de Costa del Sol

Steeds meer mensen uit heel Europa en daarbuiten zoeken naar een unieke manier van (buiten) leven die mogelijk is aan de Costa del Sol. De verscheidenheid aan levensstijlen maakt dit gebied zo geliefd. Neem de authentieke Spaanse sfeer van het centrum van Marbella, de exclusieve toprestaurants en countryclubs in de regio, de bruisende jachthaven van Puerto Banus, de alom aanwezige prachtige natuur en stranden en natuurlijk het grote aanbod aan golfclubs. De Costa del Sol wordt niet voor niets ook wel de Costa del Golf genoemd.

De verschuiving van Marbella naar de omliggende plaatsen is voor een groot deel te wijten aan de stijging van de m2 prijzen in Marbella de afgelopen jaren. Met een stijging van ruim 35% in de afgelopen 10 jaar ten opzichte van 15% in omliggende plaatsen. Dit brengt een groeipotentie met zich mee waardoor buitenlandse investeerders en woningbezitters makkelijk uitwijken naar deze regio.

Geïnteresseerd?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 954 689
Sluit dagelijks om 18.00 uur

info@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur