Over ons

Over Turnkey del Sol

Passie voor vastgoed

Mijn naam is Peter Bechay en al sinds mijn 18e heb ik een enorme interesse in vastgoed. Hoe wordt een huis gebouwd vanaf de eerste steen tot oplevering? Wat zit daar voor proces achter? Het waren vragen die mij niet loslieten. Ik verdiepte mij hierin en deed research. Op mijn 21ste kocht ik mijn eerste huis: een opknapper die ik volledig heb verbouwd. Daarna wilde ik mijn droomhuis (laten) bouwen. Ik kocht grond en ontwierp samen met een architect het huis. Alles regelde ik zelf: van de aanvraag van de vergunning tot aan het realiseren van de bouw. Uiteindelijk heb ik het huis verkocht om in Spanje te gaan wonen en werken.

Nadat ik met veel plezier vrienden en familie in het volledige aankoopproces van hun woning in Spanje, heb ik besloten er mijn business van te maken. Zodoende is Turnkey del Sol ontstaan. Ik ben gelukkig zodra klanten zorgeloos de sleutel omdraaien van hun nieuwe droomhuis. Om daar te komen, doe ik er alles aan om het de Nederlandse woningzoekenden aan de Costa del Sol zo goed mogelijk te helpen. Goed luisteren naar de klant is misschien wel een van de belangrijkste aspecten binnen mijn vak. Om vervolgens aan de slag te gaan om dromen uit te laten komen! En waar een ander misschien al lang zou stoppen, ga ik door met de realisatie.

Met mijn persoonlijke aanpak en grondige werkwijze, ontzorg en begeleid ik je gedurende het gehele proces. Waarbij transparantie en professionaliteit altijd centraal staan. Heb jij ook interesse in een woning aan de Costa del Sol? Ik ga graag met je in gesprek over je wensen. Neem vrijblijvend contact op door via onderstaande button een afspraak met mij in te plannen!

van voetballer tot makelaar

Ik ben Benjamin van Leer. In de zomer van 2022 ben ik naast mijn actieve voetbalcarrière begonnen bij Turnkey del Sol. Het plan was om na mijn voetbalcarrière te starten, maar het plezier en de passie staken daar even een stokje voor! Ondertussen ben ik gestopt als voetballer en werk ik fulltime bij het bedrijf.

Ik vind het ontzettend leuk om voor Turnkey del Sol te werken. Vastgoed heeft altijd mijn interesse al gehad en vind het vastgoed  in Zuid-Spanje veel leuker dan in Nederland. Dit komt voor een groot deel door het vakantiegevoel dat ik hier dagelijks ervaar.  Zelf hebben mijn vrouw en ik ook een huis aan de Costa del Sol. Ik zie dus van dichtbij wat de markt doet. Het combineren van een tweede thuis en een investering kan hier goed samen. Wij hebben het geweldig naar onze zin hier en blijven het liefst langer dan onze programma’s vaak toelaten.

Heb jij ook interesse in een (tweede) woning aan de Costa del Sol? Neem dan vrijblijvend contact op door via onderstaande button een afspraak in mijn agenda in te plannen. Hopelijk tot snel!

Ik zit helemaal op m’n plek

Mijn naam is Tanja Begheijn en ik ben sinds mei 2023 werkzaam bij Turnkey del Sol. Toen ik in 2022 zelf een woning kocht in Estepona ben ik in contact gekomen met het bedrijf. Peter heeft het gehele aankoopproces begeleid en gezorgd voor een vliegende start met mijn woning. Ik merkte dat ik gedurende het gehele proces steeds enthousiaster werd over de vastgoedmarkt, en dat ik me meer bezig hield met het vastgoedbeheer van m’n eigen woning dan noodzakelijk was. Bovendien voelde ik me zo thuis in de omgeving dat ik elke maand wel een paar dagen in Estepona te vinden was. Daar moest ik wat mee doen!

Na een verleden in verschillende functies bij een grote corporate, zit ik nu helemaal op m’n plek bij Turnkey del Sol. Het enthousiaste team, de leuke klanten waarmee ik in contact kom, en het feit dat geen enkele dag hetzelfde is, zijn punten die mij enorm aanspreken. Het feit dat ik ook nog eens heerlijk onder de Spaanse zon zit, zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Ik ben blij als de klant tevreden is, en krijg er energie van om mensen te ontzorgen en alles tot in de puntjes voor ze te regelen.

Heb jij interesse in een vrijblijvend gesprek over vastgoed(beheer) aan de Costa del Sol? Plan hieronder dan een afspraak in mijn agenda. Ik help je graag!

Spanje voelt echt als tweede thuis

Mijn naam is Kelly Loef en ik ben sinds september 2023 werkzaam bij Turnkey del Sol. Sinds mijn jeugd heb ik een enorme voorliefde voor Spanje en ondertussen ben ik, samen met mijn man en 2 zonen, trotse eigenaar van een woning in Estepona. Estepona voelt écht als mijn tweede thuis. Het is een mooie stad met gezellige authentieke Spaanse straatjes en fijne mensen. Het klimaat zorgt er ook voor dat ik er heel graag ben.

Binnen Turnkey del Sol ben ik gestart als officemanager en heb ik samen met het team de klantenservice vormgegeven. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende vragen. Daarnaast ben ik ook de kant van vastgoedmakelaar verder aan het uitbouwen. Zo hoop ik veel mensen te kunnen helpen aan hun droomhuis aan de Costa del Sol.

Het fijne aan Turnkey del Sol is dat we alles van A to Z kunnen regelen. We hebben een fijn team met gedreven en enthousiaste mensen. Samen doen we er alles aan om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken om vastgoed in Spanje te kopen en eventueel te verhuren.

Ben jij op zoek naar een woning in Spanje en wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een afspraak in mijn agenda in via onderstaande button. Tot snel!

Het Spaanse leven heeft veel te bieden

Mijn naam is Mathijs te Kampe en ben sinds september 2023 in dienst bij Turnkey del Sol. Ik woon sinds mei 2023 in Estepona. Na een aantal jaar hier naartoe te komen als toerist leek het mij en mijn vriendin een leuke stap om eens te kijken wat het permanente Spaanse leven ons zou brengen. Ik kan je vertellen: heel veel!

Binnen Turnkey del Sol bekleed ik de functie van vastgoedbeheerder. In Nederland ben ik altijd werkzaam geweest als accountmanager, dus het contact met klanten is iets wat mij altijd al heeft geïnteresseerd. Ik krijg er altijd positieve energie van wanneer ik mensen kan helpen bij hun plannen.

De vastgoedbranche is voor mij een nieuwe tak van sport, maar dat neemt niet weg dat ik zeer gemotiveerd ben om alle aspecten binnen het vastgoed eigen te gaan maken!

Dus mocht je interesse hebben in een geheel vrijblijvend gesprek over wat vastgoedbeheer aan de Costa del Sol voor jou kan betekenen, neem dan contact op door via onderstaande button een afspraak in mijn agenda in te plannen. Hopelijk tot snel!

Mijn carrière naast voetbal

Mijn naam is Sven van Beek en ik ben sinds juli 2023 werkzaam bij Turnkey del Sol. Naast mijn huidige voetbalcarrière ga ik zoveel mogelijk werkzaamheden voor het bedrijf verrichten als vastgoedmakelaar. Waarom ik dit ga doen naast mijn actieve voetbalcarrière? In mijn, tot nu toe 10-jarige, voetbalcarrière op het hoogste niveau heb ik meerdere malen te maken gehad met langdurige blessures. Daardoor ben ik gaan nadenken wat nog meer mijn interesse wekt.

Ik vind het fijn om nu al een carrière naast het voetbal op te bouwen zodat ik, wanneer ik ga stoppen met voetballen, niet in een zwart gat terecht kom. Als klein kind gingen wij als gezin bijna ieder jaar naar Spanje op vakantie. Daardoor heb ik altijd het gevoel gehad dat Spanje mijn tweede thuis is. In 2020 heb ik mijn eerste woning kunnen aankopen in Mijas aan de Costa del Sol. Dat is voor mij een droom geweest die is uitgekomen.

Graag help ik andere mensen ook om deze droom te verwezenlijken. Dus heb je net als ik ook de droom om in Spanje een huis aan te kopen, plan dan hieronder vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in via onderstaande button. Graag tot snel!

Viva España, mijn nieuwe thuis

Mijn naam is David Verbaan en ik ben sinds januari 2024 werkzaam bij Turnkey del Sol. Een avontuur in Spanje zat dankzij mijn roots en voorliefde voor dit land altijd al in mijn achterhoofd. Dus toen ik de kans kreeg om naar de Costa del Sol te verhuizen, pakte ik ‘mijn biezen’ om samen met mijn vriendin Rotterdam in te ruilen voor Estepona.

En tot nu toe geen moment spijt van gehad. Tapas, zon, bergen, zee, gezellige mensen en bruisende straatjes…wat een genot! Het fijnste aan wonen in Spanje is dat ik elke dag een gevoel van vakantie ervaar dankzij de kwaliteit van het leven hier. Ook vind ik het erg leuk om mijn interesse in vastgoed te kunnen combineren met mijn kennis van de Spaanse taal en ervaring in sales.

Binnen Turnkey del Sol focus ik mij op de aan- en verkoop van woningen en vastgoedbeheer. Samen met ons gedreven, dynamisch en professioneel team doe ik er alles aan om jou te ontzorgen.

Heb jij net als ik ook een Spaanse droom? En overweeg jij om een woning te kopen of te verhuren? Plan dan hieronder een afspraak in mijn agenda. Hasta luego!

Werkgebied

Ons werkgebied aan de Costa del Sol is de provincie Málaga, met Estepona als uitvalsbasis. Het is allang niet meer alleen de stad Marbella die in trek is, maar ook de omringende steden en gebieden zoals Sotogrande, Puerto Banus, Estepona, Fuengirola, Mijas, Benalmádena en Torremolinos groeien in populariteit.

Unieke manier van leven aan de Costa del Sol

Steeds meer mensen uit heel Europa en daarbuiten zoeken naar een unieke manier van (buiten) leven die mogelijk is aan de Costa del Sol. De verscheidenheid aan levensstijlen maakt dit gebied zo geliefd. Neem de authentieke Spaanse sfeer van het centrum van Marbella, de exclusieve toprestaurants en countryclubs in de regio, de bruisende jachthaven van Puerto Banus, de alom aanwezige prachtige natuur en stranden en natuurlijk het grote aanbod aan golfclubs. De Costa del Sol wordt niet voor niets ook wel de Costa del Golf genoemd.

De verschuiving van Marbella naar de omliggende plaatsen is voor een groot deel te wijten aan de stijging van de m2 prijzen in Marbella de afgelopen jaren. Met een stijging van ruim 35% in de afgelopen 10 jaar ten opzichte van 15% in omliggende plaatsen. Dit brengt een groeipotentie met zich mee waardoor buitenlandse investeerders en woningbezitters makkelijk uitwijken naar deze regio.

Geïnteresseerd?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 954 689
Sluit dagelijks om 18.00 uur

info@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur