Sotogrande

Geschreven door:
Geschreven door:Tanja Begheijn

Aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje is er een plek die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen, maar geliefd is bij degenen die het wel ontdekken – Sotogrande. Deze prachtige en exclusieve badplaats ligt op slecht een uur rijden van de luchthaven van Malaga en is een echte verborgen juweeltje.

Wat Sotogrande zo uniek maakt, is de combinatie van luxe en rust.  Het is een favoriete bestemming voor diegenen die willen ontspannen aan de drukte, maar toch willen genieten a de prachtige zon en het heldere water van de Middellandse Zee. Met zijn uitgestrekte stranden, adembenemende golfbanen en jachthavens is er voor elk wat wils.

Sotogrande staat vooral bekend om zijn eersteklas golfbanen. Het is de thuisbasis van enkele van de beste golfbanen van Europa, waaronder het wereldberoemde Valderrama, gastheer van de Ryder Cup in 1997. Golfers van over de hele wereld komen hier om te genieten van de prachtige omgeving en de uitdagende golfbanen.

Naast golf biedt Sotogrande ook een scala aan watersport mogelijkheden. Of je nu wilt zeilen, duiken, vissen of gewoon ontspannen op een luxe jacht, de jachthavens van Sotogrande hebben het allemaal. De jachthaven is ook de perfecte plek om te genieten van een hapje en een drankje, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de luxe jachten en de omliggende heuvels.

Deel dit artikel

Bekijk ook eens deze blogs