Turnkey Darya Estepona

Vastgoedmakelaar

(24 – 36 uur per week, werken op locatie in Estepona in Spanje)

Wil jij werken én wonen in Spanje?

Denk jij ook dat de stap om een huis te kopen in het buitenland eenvoudiger kan worden gemaakt? Heb jij interesse in vastgoed? En wil je meebouwen aan de groei van onze organisatie? Bienvenido a Turnkey del Sol.

Onze jonge organisatie is groeiende en we zijn op zoek naar nieuw talent! Het draait bij Turnkey del Sol om het ontzorgen van onze klanten bij de aankoop van een woning in het buitenland en in alles wat we doen geloven we dat vertrouwen en persoonlijke duurzame relaties met onze klanten hierin voorop staan. Wij geloven niet in snelle verkooppraatjes, maar willen onze klanten ontzorgen vanuit onze passie, kennis én ons uitgebreide netwerk.

Bij Turnkey del Sol genieten we in de zomer dagelijks van het heerlijke strandweer, mooie zonsondergangen en een frisse duik in de zee. De samenwerking in het team, de duurzame relaties met de klanten en de prachtige omgeving maakt het werken bij Turnkey del Sol uniek en speciaal.

Werken en wonen op een droomplek
in het buitenland, wie wil dat nou niet!

De functie

Als Vastgoedmakelaar ben je het eerste aanspreekpunt en vaste contactpersoon voor klanten die vragen hebben over de aankoop van een woning of over belegging in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van een (zakelijk) netwerk. Ook het in kaart brengen van woonwensen, het zoeken en selecteren van woningen horen hierbij. Je bent gespreks- en adviespartner bij het opstellen van de benodigde documenten en je ontzorgt de klant gedurende het aankooptraject én daarna.

Wat ga je doen als Vastgoedbeheerder?

 • Je hebt veelvuldig contact met (potentiële) klanten, aannemers, architecten en overige instanties en plant afspraken met ze in.
 • Je brengt woonwensen van de klant in kaart en draagt zorg voor de gehele begeleiding betreffende de woning- en procesorientatie.
 • Je houdt je bezig met het zoeken en selecteren van woningen voor de (potentiële) kopers.
 • Het plannen van bezichtigingen samen met de (potentiële) kopers.
 • Je adviseert (potentiële) kopers gedurende het aankoopproces en breid verkoopvoorstellen voor en presenteert deze.
 • Tevens draag je zorg voor de diverse documenten, zoals verkoopaktes en verkoopovereenkomsten.
 • Je voert onderhandelingen met kopers.
 • Je begeleid bij de aanvraag van benodigde documenten, registraties en bent aanwezig bij de afhandeling van notariële zaken.
 • Het berekenen van rendement en zorgdragen voor de uitwerking hiervan richting de klant.

Wat is jouw profiel?

 • Een (afgeronde) opleiding op MBO-of HBO-niveau, bij voorkeur richting Vastgoed, Bedrijfskunde of Sales.
 • Het is mogelijk om in deze functie in te stromen zonder ervaring of diploma’s in het Vastgoed. Er gelden in het buitenland nl. andere regels dan in Nederland.
 • Goede communicatieve-, commerciële- en adviesvaardigheden zijn voor deze functie van belang.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Spaanse taal is een pré!
 • De Vastgoedmakelaar is iemand die stressbestendig, creatief en zelfredzaam is, initiatief durft te nemen, prioriteiten kan stellen en eigenaarschap voelt voor zijn klantenportefeuille en woningen. Klantgerichtheid staat in deze functie met stipt op 1!
 • Het is belangrijk dat de Vastgoedmakelaar zijn werkzaamheden en agenda zelfstandig plant.
 • In de zomermaanden draait Turnkey del Sol op volle toeren, als Vastgoedmakelaar snap je dat dit de maanden zijn om vol in de business bezig te zijn. Een goede privé-werkbalans én het op de juiste momenten inzetten van de fun-factor zijn hierin vanzelfsprekend.

Het DNA van Turnkey del Sol

Naast functiegerelateerde competenties zijn er 6 skills die elke medewerker van Turnkey del Sol nodig heeft om succesvol te zijn in zijn of haar functie en te passen binnen de cultuur van Turnkey del Sol. Dit noemen we het Turnkey del Sol | DNA.

Inzet en drive

Een medewerker van Turnkey del Sol heeft een natuurlijke drive om élke dag het beste uit zichzelf te halen. Je ziet het opbouwen van een duurzame vertrouwensrelatie met klanten als een van je belangrijkste taken en het is jouw doel om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Als het nodig is zetten we nét even dat stapje extra!

Stressbestendigheid

Stressbestendigheid is een combinatie van zelfverzekerdheid en doorzettingsvermogen. Je houdt van hectiek en dynamiek in je werk. Je plant jouw eigen werkzaamheden zo goed mogelijk in, maar laat je niet van je einddoel afleiden als er iets anders tussendoor komt. De hectiek én het werken met een deadline geeft je energie.

Eigenaarschap

Door eigenaarschap te tonen, neem je het initiatief om nieuwe zaken op te pakken. Bij Turnkey del Sol vinden we het belangrijk dat je je ontfermt over je taken, je verantwoordelijk voelt en meedenkt. Deze houding maakt dat je uitblinkt in je werk.

Professionaliteit

Je weet je professioneel op te stellen en het lukt je om situationeel de communicatiestijl, representativiteit en gedrag aan te passen.

Creativiteit

Wie origineel en inventief uit de hoek kan komen, heeft vaak een streepje voor, oftewel out of the box denken is van fundamenteel belang. In ons vakgebied is het van belang om kansen te zien en daarop in te spelen.

Fun-factor

Je weet voldoening en plezier uit je werk te halen en je daagt jezelf uit om een goede werk/privé-balans te organiseren. Daar hoort het zelf indelen van werkzaamheden en werkdagen bij. Er wordt hard gewerkt bij Turnkey del Sol, maar genieten we ook van de zon en de omgeving. Je plant en organiseert het werk op een dusdanige manier dat het voor iedereen passend is.

En wat bieden wij jou:

 • Een fijn team met leuke collega’s.
 • Een jaarcontract of een samenwerking als jij ZZP-er bent.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals marktconforme salariëring, bonusstructuur, flexibele arbeidstijden, pensioen én tweemaal per jaar een vliegticket naar Nederland op kosten van Turnkey del Sol.
 • Telefoon en laptop voor het uitoefenen van je functie.
 • Persoonlijke begeleiding bij verhuizing naar of binnen Spanje.
 • Een nieuwe start in een prachtige werkomgeving.
 • Het vrije Spaanse leven, genieten van de zon én proeven van de Spaanse cultuur.

Solliciteren?

Is dit jouw droombaan én kun je niet wachten om dit kenbaar te maken? Bel voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature met Rinske Oomen (HR-adviseur) op 06-33632737. Of stuur je sollicitatie t.a.v. Rinske Oomen via rinske@bijtijdz.nl. De vacature staat open tot en met vrijdag 21 april 2023. Heb je gesolliciteerd? Dan krijg je uiterlijk maandag 24 april 2023 een reactie. De eerste sollicitatiegesprekken zullen online plaatsvinden in de week van 24 april 2023. We kijken uit naar je sollicitatie en hopelijk tot snel!

Deel dit artikel

Bekijk ook eens deze blogs