Apartment Granada

Apartment Granada

Granada, Andalusië

€ 900,- per maand

bruisend centrum

Apartment Granada is een modern en licht appartement, geschikt voor 4 personen in het bruisende centrum van Granada. Op 10 minuten loopafstand van het winkelcentrum. Geschikt voor gezinnen of studenten. Het appartement beschikt over 2 grote slaapkamers en een studie ruimte. Het appartement is recentelijk gerenoveerd.

Slaapkamers
3
Badkamer
1
Grootte
75 m2

prachtige tuinen

Granada, gelegen in het hart van Andalusië, Spanje, betovert bezoekers met zijn overvloed aan geschiedenis en adembenemende schoonheid. De stad is beroemd om het majestueuze Alhambra-paleis, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, dat Moorse en Spaanse invloeden combineert in schitterende architectuur en prachtige tuinen. De pittoreske straatjes van de historische wijk Albayzín onthullen een doolhof van smalle steegjes, witgekalkte huizen en een levendige cultuur. Granada biedt ook heerlijke tapas, levendige flamencoshows en uitzicht op de met sneeuw bedekte Sierra Nevada-bergen. De stad straalt de ziel van Andalusië uit en blijft een onvergetelijke bestemming voor reizigers.

Reserveren?

Klik op de onderstaande link en boek vandaag nog uw verblijf in dit prachtige appartement om te genieten van een onvergetelijke reiservaring.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 954 689
Sluit dagelijks om 18.00 uur

david@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur