Turnkey Habitat Valle Romano Estepona

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Habitat Valle Romano Estepona

Estepona

€ 257.000 - € 501.000

natuurlijke omgeving

Turnkey Habitat Valle Romano Estepona is een exclusief project van 115 appartementen en penthouses met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers met ruime terrassen. Gelegen in een onovertroffen natuurlijke omgeving met een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen. Het complex is gelegen op een heuvel aan de baai van Estepona. Een natuurlijke omgeving omgeven door een golfbaan en slechts een paar minuten van het strand en het centrum van Estepona. Supermarkt en restaurants op 5 minuten afstand en op 20 minuten rijden van Puerto Banus.

Slaapkamer
1 - 4
Badkamer
1 - 2
Beschikbaar
2025
Grootte
61 - 138 m2

open ruimtes

De woningen beschikken over 1,2,3 of 4 slaapkamers met 1 of 2 badkamers, ruime terrassen, een garage en een berging. Het resort is voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft, grote groene zones, een afgelegen en coworking ruimte, twee zwembaden, een fitnessruimte, een chill-out ruimte, een speelplaats voor kinderen speeltuin, een petanquebaan en een atletiekbaan, allemaal in een rustige omgeving omgeven door de natuurlijke wereld, waardoor we ver ver weg van overvolle stadslandschappen en biedt ons een gezonde levensstijl.

Er is aandacht besteed aan elk detail van de woning, waardoor optimaal gebruik van de ruimte om grote kamers te creëren met de afwerking van de beste kwaliteit. Alle woningen beschikken over grote ramen die uitkomen op de ruime terrassen om u te verblijden met het beste uitzicht. De woningen zijn zorgvuldig verdeeld op basis van "open ruimtes"-concept, waardoor u kunt genieten van een keuken-woonkamer-terras.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur