Turnkey Absolute Banús

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Absolute Banús

Marbella

€ 3.150.000 - € 3.500.000

5 unieke villa's

Turnkey Absolute Banús is een exclusief nieuw woonproject aan de Costa del Sol.

Een project van slechts 5 unieke vrijstaande villa's die de definitieve stap voorwaarts vertegenwoordigen in het streven naar design en oog voor detail bij de bouw van woningen.

Een project dat is ontworpen om 365 dagen per jaar te worden bewoond, waarbij de vormgeving van de buitenruimte opvalt en in harmonie is met de omringende vegetatie.

Slaapkamers
4
Badkamers
5+1
Beschikbaar
Q3 2024
Grootte
487-570 m2

premium kwaliteiten

Ruime woningen met 4 slaapkamers en 6 badkamers, inclusief solarium en aanpasbare kelder, van waaruit je toegang hebt tot de privégarage, met ruimte voor 3 auto's. Alle woningen liggen op het zuiden, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de maximale uren zonlicht.

Woningen ontworpen om in te wonen: van buitenaf met de terrassen, het solarium met jacuzzi of de veranda met barbecue, die mooi doorloopt vanuit de woonkamer en het begin is van de tuin en het privézwembad. Van binnen genieten van de warmte van de vloerverwarming in alle kamers en de open haard in de woonkamer, evenals van de premium kwaliteiten, waaronder domoticasystemen om de airconditioning en verlichting te regelen en beveiliging met videobewakingscamera's en alarm.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur