Turnkey Aures

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Aures

Estepona

€ 568.000 - €1.059.500

clubhouse

Turnkey Aures is een exclusief project met woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers, aangepast aan je behoeften. Het is gelegen naast het Selwo Avonturenpark in een van de beste wijken van Estepona. In Turnkey Aures woon je in een gebied omringd door alle diensten die je nodig hebt, vlakbij het strand en met uitstekende verbindingen.

De woningen hebben royale terrassen en de gelijkvloerse woningen zijn met tuin en penthouses met zwembad. De masted bedroom heeft een eigen badkamer. De appartementen met 2 en 3 slaapkamers hebben allemaal twee badkamers. Alle woningen hebben toegang tot de diensten van het Australy Clubhouse.

Slaapkamers
2-4
Badkamers
2-3
Beschikbaar
2026
Grootte
152-400 m2

New Golden Mile

Estepona is een van de hoogst aangeschreven gemeenten in de provincie Malaga. De Costa del Sol wordt ook wel de "New Golden Mile" genoemd. Het uitstekende klimaat en de prachtige stranden trekken iedereen die er voet aan wal zet over de streep. De locatie van Aures is de perfecte combinatie van wonen in een natuurlijke omgeving en het gemak van een steenworp afstand van het centrum van Estepona. Naast een kustlijn die zich uitstrekt en 20 kilometer lang is, heeft de stad educatieve, commerciële en recreatieve faciliteiten voor iedereen. Er is hier geen haast. Geniet van het comfort en de rust en laat je verleiden door de exclusieve levensstijl van Estepona.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur