Turnkey Bali Malaga

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Bali Malaga

Malaga

€ 253.500 - 368.500

grote ruimtes

Turnkey Bali geeft u de mogelijkheid om een multifunctionele woning te creëren. Dankzij de grote ruimtes, de zorgvuldige verdeling en de grote terrassen kunt u vanuit elke hoek van uw huis van de natuur genieten. Een mogelijkheid die wordt uitgebreid in de gemeenschappelijke ruimtes, dankzij een volledig aanbod aan vrijetijds-, sport- en ontspanningsfaciliteiten.

Met het landschap als achtergrond openen de interieurs van Bali zich naar de horizon van de kust van Malaga om deze in elke ruimte te integreren. Bovendien kunt u dankzij de grote terrassen in elk seizoen van het jaar van uw huis genieten.

Slaapkamers
2 -3
Badkamers
2
Beschikbaar
2025
Grootte
76 - 101 m2

schilderachtige locatie

Lichte woningen met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers en grote terrassen. De appartementen op de begane grond beschikken over een met privé tuin en penthouses met panoramische solariums. Turnkey Bali neemt een bevoorrechte positie in op een voorgebergte met uitzicht op een uitgestrekt natuurlandschap. De Sierra Bermeja bergketen zorgt voor een buitengewoon berglandschap, terwijl de contouren van de baai van Malaga een perfect mediterraan panorama bieden. Gelegen op de heuvel met prachtig uitzicht over het binnenland en de kust.

Rincon de la Victoria blijft weg van de drukte van de Costa del Sol, maar dicht bij alles wat u nodig heeft. Een schilderachtige locatie die het beste van de zee en de bergen combineert, op slechts 20 minuten van het centrum van Malaga en 30 minuten van de internationale luchthaven.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur