Turnkey Camarate Hills

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Camarate Hills

Casares

€ 225.000 - €420.000

360º uitzicht

Turnkey Camarate Hills is een complex van 47 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een garage en berging. Het is een omheinde gemeenschap met zwembad, tuinen en kinderspeelplaats. Het ontwerp van dit project slaagt erin om de constructie te integreren met de omgeving en optimaal gebruik te maken van de topografie van het perceel voor een adembenemend 360º uitzicht op de zee en de bergen. Alle woningen hebben uitgeruste keukens, grote terrassen en voorzieningen van hoge kwaliteit, zoals warm water via aerothermie en pre-installatie voor het opladen van elektrische voertuigen. De appartementen op de begane grond hebben een privétuin.

Slaapkamer
1-3
Badkamer
1-2
Beschikbaar
Q2 2025
Grootte
62-129 m2

wit dorp

Camarate Hills ligt in Casares, naast het natuurpark Sierra Bermeja en op korte afstand van de pittoreske stadjes Manilva en Estepona aan de kust of Gaucín en Genalguacil een paar kilometer landinwaarts. Casares is een van de charmantste witte dorpen van Andalusië, gelegen tussen de zee en de bergen. Het combineert perfect meer dan 2000 meter zandstrand en schoon water voor zwemmers, omringd door golfbanen en voor wandelaars, Sierra Bermeja.

Op slechts 6 minuten van de prestigieuze Finca Cortesin Golf Club, evenals andere nabijgelegen golfbanen zoals Sotogrande, Estepona en Marbella, maken het golfaanbod zeer aantrekkelijk.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur