Turnkey Camojan Six

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Camojan Six

Marbella

€ 5.650.00 - € 9.500.000

architecturaal juweel

In de zonovergoten stad Marbella, aan de Costa del Sol, rijst Turnkey Camojan Six op als een hedendaags architecturaal juweel. Deze exclusieve nieuwbouwontwikkeling belichaamt de essentie van luxe en comfort aan de Spaanse kust.

Op de hellingen van de Camojan-heuvel onthult Turnkey Camojan Six een betoverend uitzicht op de Middellandse Zee en de majestueuze bergen, waar de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De villa's, met hun strakke lijnen en weelderige tuinen, vormen een perfecte samensmelting van moderniteit en natuurlijke schoonheid. Elke woning is doordacht ontworpen, met materialen van de hoogste kwaliteit en moderne voorzieningen. Van de ruime woonkamers tot de privézwembaden en panoramische terrassen, elk detail is doordrenkt van pure luxe.

Slaapkamers
4
Badkamers
4 + 1
Beschikbaar
Q3 2025
Grootte
727 - 1300 m2

moderne elegantie

Elke villa heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, een en-suite badkamer en dressing en is doordrenkt van moderne elegantie. Het biedt royale, eigentijdse leefruimtes met overvloedig natuurlijk licht en adembenemend uitzicht. De kamers zijn prachtig ingericht en voorzien van moderne voorzieningen voor uw comfort.

De keukens zijn een droom voor fijnproevers, volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur.

Voor ontspanning en recreatie bieden de villa's een privézwembad en er is ook een goed uitgeruste fitnessruimte voor degenen die hun actieve levensstijl willen behouden.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur