Turnkey Jardines de Las Lagunas Mijas

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Jardines de Las Lagunas Mijas

Mijas

€ 197.000 - 425.000

2 km van het strand

Turnkey Jardines De Las Lagunas, is een prachtig complex met 292 appartementen en penthouses ligt in een prachtige omgeving in Mijas. Op minder dan 5 minuten van de supermarkt, diverse golfbanen in de directe omgeving , 2 km van het strand en 20 min rijden van Malaga Airport.

Slaapkamer
1 - 3
Badkamer
1 - 2
Beschikbaar
Q2 2024
Grootte
65 - 150 m2

vloerverwarming

Het complex bestaat uit ruime 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen en prachtige penthouses met 3 slaapkamers. Je zult genieten van de ruime terrassen. Alle woningen hebben een garage en berging. Als een innovatie van de nieuwe fase in Jardines de las Lagunas hebben ze vloerverwarming toegevoegd in de badkamers. Dit is een schoner en efficiënter verwarmingssysteem wat bijdraagt om een ​​gezellige sfeer te creëren in je toekomstige woning. De woonwijk biedt absolute veiligheid en rust, en bewakingscamera's zijn geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de veiligheid van jouw huis.

Naast het feit dat alle diensten en voorzieningen op loopafstand zijn heeft het complex ook prachtige gemeenschappelijke ruimtes met zwembaden en tuinen om van te genieten. De kleintjes kunnen zich vermaken in de kinderspeeltuin terwijl jij jouw dagelijkse welzijn voltooit in de sauna of de fitness.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur