Turnkey Dunique Marbella

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding vastgoed in Spanje.

Turnkey Dunique Marbella

Marbella

€ 2.500.000 - 4.200.000

las chapas

Turnkey Dunique Marbella appartementen en villa's is zonder twijfel in alle opzichten een uniek en onvergelijkbaar project. Gelegen aan het strand van Las Chapas Marbella, met uitzicht op zee, biedt Turnkey Dunique 96 ruime appartementen en semi-vrijstaande huizen met uitzonderlijke kwaliteiten, evenals spectaculaire faciliteiten in gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een sociaal centrum voor kenmerken en serviceniveau tot nu toe onbekend aan de Costa del Sol.

Word wakker en geniet van het uitzicht op de Middellandse Zee. Kijk vanaf je terras naar zee, voel het rustgevende effect en dompel je onder in de Andalusische levensstijl.

Slaapkamers
3 - 4
Badkamers
2 - 3
Beschikbaar
Q2 2024
Grootte
228 - 335 m2

Pure luxe

De luxe appartementen hebben 3 of 4 slaapkamers en woonoppervlaktes van 160 - 450 vierkante meter. De herenhuizen kunnen worden gekocht met 3 of 4 slaapkamers en variëren in grootte van 200 - 350 vierkante meter. Bovendien hebben ze een privézwembad. Sommige herenhuizen zijn ook uitgerust met een jacuzzi. De luxe woningen bieden een woonkamer met eethoek, mooie badkamers en ruime terrassen of balkons waar je kunt genieten van de zon. Niet alleen de appartementen en de herenhuizen bieden pure luxe, maar ook de omgeving: hier zijn voorzieningen zoals twee openbare zwembaden, een fitnessruimte of een oplaadstation voor elektrische auto's.

Uitstekende locatie, supermarkt op 700 meter, strand Las Chapas op 1 kilometer en restaurants op 280 meter. Daarnaast is het ook een paradijs voor golfers. In de omgeving zijn er vele golfbanen met de auto ben je in slechts drie minuten op de 18 holes golfbaan van "Santa Clara Golf Marbella".

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur