Turnkey Eden Resort & Club

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Eden Resort & Club

Mijas

€ 599.000 - € 1.315.000

inspirerende plek

Gelegen op een van de meest inspirerende plekken van de natuur aan de kust van Zuid-Spanje, met uitzicht op de beroemde golfbaan El Chaparral, is het prestigieuze Eden Resort & Club een paradijs dat wacht om ontdekt te worden. Dit exclusieve resort dient om balans te creëren tussen uw geest, lichaam en ziel onder de zwoele mediterrane zon en omarmt het luxe concept van leven in resortstijl waar aan al uw wensen wordt voldaan.

Gelegen op een prominente positie beschikt dit elegante project over hedendaagse architectonische lijnen die op natuurlijke wijze opgaan in de omgeving. De prachtige stranden van het gebied liggen op loopafstand, waardoor dit de perfecte plek is om te genieten van elk aspect van het luxe leven aan de Costa del Sol met een sportclub, compleet met spa, volledig uitgeruste fitnessruimte, tennisbanen en een putting green, evenals een exclusieve conciërgeservice om ervoor te zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Slaapkamers
2-3
Badkamer
1-2
Beschikbaar
Q1 2023
Grootte
110-132 m2

spectaculair uitzicht

Turnkey Eden Resort & Club is een unieke ontwikkeling van exclusieve herenhuizen met drie en vier slaapkamers, met een spectaculair uitzicht op zee, een eigentijdse architectonische stijl en de nieuwste technologie in huis.

Deze luxe eigendommen bieden goed verdeelde binnenruimtes waar het woongedeelte, het eetgedeelte en de volledig ingerichte keuken met ontbijtbar opgaan in een leefruimte die het uitzicht maximaliseert door de extra grote deuren en ramen met driedubbele aspecten. Ruime slaapkamers profiteren van inbouwkasten, waarbij de master suite beschikt over een inloopkast en een prachtige badkamer.

De verbinding tussen buiten- en binnenruimte is naadloos met royale overdekte en onoverdekte terrassen - de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht over de golfbaan of de zuidwestelijke kustlijn naar de Middellandse Zee.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur