Turnkey Edificio Espana

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Edificio Espana

Fuengirola

€ 392.000 - 1.232.000

dicht bij het strand

Op zoek naar een luxueuze en gunstig gelegen woning? Kijk dan niet verder dan het Turnkey Edificio Espana Fuengirola project! Gelegen in een van de beste wijken van Fuengirola! Op slechts 350 meter lopen naar het strand, kun je elke dag genieten van de zon, zee en het strand. Het complex is ontworpen met achtertuinen met groene zones om te ontspannen en tot rust te komen. Binnen zul je genieten van de eerste kwaliteit materialen en een scala aan luxe voorzieningen. Onze gemeenschappelijke terrassen zijn perfect om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Op slechts 1 minuut afstand van het treinstation en 20 minuten van het vliegveld, ben je nooit ver verwijderd van alle faciliteiten. Bovendien zijn grote winkelcentra zoals El Corte Ingles en Miramar slechts 3 minuten rijden. Mis deze unieke kans niet om in een van de beste wijken van Fuengirola te wonen.

Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2
Beschikbaar
Q2 2024
Grootte
67 - 115 m2

perfectie en design

Onze prachtige appartementen bieden 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, elk ontworpen met perfectie en design in gedachten.

Met materialen als staal, glas, verschillende houtsoorten en luxe keramiek, zul je je thuis voelen in elke ruimte van je woning. Geniet van het zwembad en de ontspanning in de zon.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur