Turnkey Epic Fendi

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Epic Fendi

Marbella

€ 3.950.000 - € 5.950.000

fendi casa

Welkom bij Turnkey Epic Marbella ingericht door Fendi Casa. Deze ontwikkeling is de eerste in zijn soort aan de Zuid-Spaanse Middellandse Zeekust en combineert het dna van een iconisch modemerk met exclusieve eigendommen die het luxe leven opnieuw definiëren.

Een baanbrekend concept in Spanje. De essentie van het merk Fendi is terug te vinden in elk element van het ontwerp van de woningen, waardoor eigenaren een nieuw niveau van exclusiviteit en een unieke ervaring krijgen.

Volledig verzorgd resort-stijl wonen met eerste-klasse voorzieningen te midden van prachtig aangelegde tuinen - en allemaal aangedreven door een merk van wereldklasse.

Slaapkamers
3-5
Badkamers
4-5
Beschikbaar
Beschikbaar
Grootte
177-209 m2

wereldklasse

Het project bevat exclusieve zijwoningen en duplex penthouses. De woningen variëren van 400m2 tot 1.000m2. Grote ramen van vloer tot plafond, 3 tot 5 slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer.

De penthouses beschikken over privézwembaden op het dak en een natuurlijk houten zonnedek. Er zijn 2 tot 4 parkeerplaatsen per woning, met extra opslagruimte. Spectaculair uitzicht op zee en de bergen met uitgestrekte open en overdekte terrassen.

Voorzieningen van wereldklasse, waaronder een overdekte sportruimte, een elite spa en een toonaangevend restaurant ter plaatse en alles uiteraard met 24-uurs bewaking en conciërgeservice.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur