Turnkey Equilibrio

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Equilibrio

Estepona

€ 490.000 - € 820.000

220m van het strand

Turnkey Equilibrio ligt op slechts 220 meter van het ongerepte strand Playa de la Galera en biedt een toevluchtsoord waar luxe en rust elkaar ontmoeten. Estepona, met zijn verbluffende natuurlijke schoonheid, levendige infrastructuur en gemakkelijke bereikbaarheid, is de perfecte locatie voor je tweede huis.

Turnkey Equilibrio is een privécomplex met 15 luxe appartementen die zijn ontworpen om de hoogste normen van kwaliteit en comfort te overtreffen. Elk appartement in deze omheinde gemeenschap is zorgvuldig ontworpen met grote glazen panelen die het interieur overspoelen met natuurlijk licht en een adembenemend panoramisch uitzicht bieden vanaf de ruime terrassen. Elk blok heeft een prachtig penthouse met een groot privéterras en appartementen op de begane grond hebben prachtige tuinen.

Slaapkamers
2-3
Badkamers
3
Beschikbaar
Q1 2026
Grootte
91-109 m2

gunstige ligging

Er is een veilige en handige ondergrondse parkeergarage met lift en een prachtig ontworpen gemeenschappelijk zwembad voor ontspanning en vrije tijd.

Turnkey Equilibrio heeft een gunstige ligging. Het ligt op 7 minuten van Estepona Haven, 10 minuten van het historisch centrum van Estepona en ook voorzieningen zoals supermarkten liggen op slecht 4 minuten rijden afstand. Malaga airport ligt op 50 minuten en de luchthaven van Gibraltar ligt op 40 minuten.

Foto’s

Ligging en locatie