Turnkey Etherna Homes

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Etherna Homes

Estepona

€ 167.000 - € 497.000

naast de golf

Turnkey Etherna Homes is een wooncomplex met een eigentijds en modern ontwerp, met in totaal 135 woningen met 1, 2 en 3 slaapkamers, gelegen naast Valle Romano Golf Club in Estepona.

De bevoorrechte zuidoriëntatie heeft het mogelijk gemaakt om lichte woningen te ontwerpen die optimaal gebruik maken van de uren natuurlijke lichtinval. De woningen op de begane grond met prachtige tuinen en de penthouses met solariums, ideaal om te genieten van de zon en de onvergelijkbare zonsondergangen van Estepona, springen eruit.

Slaapkamer
1-3
Badkamer
1-2
Beschikbaar
Q2 2027
Grootte
59-170 m2

omheind complex

Dit complete wooncomplex wordt gecompleteerd door spectaculaire gemeenschappelijke ruimten, bestaande uit een zwembad met solarium, een fitnessruimte en tuinen met inheemse soorten die de schoonheid van het leven op een unieke plek als Estepona overbrengen. Dit alles is geïntegreerd in een omheind complex om de veiligheid en privacy van de buren te garanderen.

Estepona centrum ligt op minder dan 10 minuten rijden met de auto en plaatsen als Marbella en Puerto Banus bereik je in 30 minuten. De luchthaven van Malaga ligt op 50 minuten rijden.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur