Turnkey Green Mountain II

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Green Mountain II

Estepona

€ 198.000 - € 639.000

luxe materialen

Turnkey Green Mountain II is een nieuwbouwproject in het centrum van Estepona bestaande uit 27 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers tussen de €198.000 en €639.000. Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats en berging. Het project heeft een gemeenschappelijk zwembad, een co-workingspace en een gym. Sommige woningen hebben de optie tot een privézwembad.

In de afwerking van de woning en de gemeenschappelijke ruimtes wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige en luxe materialen zoals houten wandpanelen en steen. Daarnaast focust het project op duurzaamheid door het gebruik van vegetatie op daken en deuren.

Slaapkamer
1 - 3
Badkamer
1 - 2
Beschikbaar
Q1 2027
Grootte
40 - 128 m2

Toplocatie

Het nieuwbouwproject Turnkey Green Mountain II is gelegen in het hart van Estepona. Het bevindt zich op een gunstige locatie in de wijk Estepona Pueblo, op loopafstand van het gezellige stadscentrum met zijn smalle straatjes, pleinen en tapasbarretjes. De appartementen genieten van een rustige omgeving, maar zijn tegelijkertijd dichtbij alle voorzieningen die Estepona te bieden heeft, zoals stranden, restaurants en winkels.

Turnkey Green Mountain II is zeer geschikt voor mensen die houden van het buitenleven. Alle woningen beschikken namelijk over een ruime buitenruimte. Of het nu gaat om een balkon, tuin of dakterras: je bent er zeker van dat je woning beschikt over een plek om te kunnen genieten van het heerlijke Spaanse weer. Een aantal appartementen hebben de optie om, tegen een meerprijs, een privé zwembad te laten plaatsen. De penthouses zijn standaard uitgerust met een privézwembad op het dakterras.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 954 689
Sluit dagelijks om 18.00 uur

tanja@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur