Turnkey Ikkil Bay

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Ikkil Bay

Estepona

€ 2.375.000 - € 4.290.000

strandappartementen

Welkom bij Turnkey Ikkil Bay. Deze prachtige ontwikkeling van eerstelijns strandappartementen in Estepona is gelegen op een bevoorrechte locatie aan de Playa del Cristo in Estepona. Het heeft alle luxe en details van een villa, maar met de voordelen van het nabijgelegen strand. Het project bestaat uit slechts 9 appartementen waarbij elke woning een unieke naam en persoonlijkheid heeft. Elk appartement heeft een ander verhaal, weerspiegeld in de architectuur, het ontwerp en de omgeving. Er zijn 3 verdiepingen en bovenaan een luxe penthouse. Ieder beschikt over een eigen berging en dubbele parkeerplaats.

Slaapkamers
3-4
Badkamers
2-3
Beschikbaar
Q3 2023
Grootte
160-203 m2

luxueuze ontwerp

Luxe en exclusiviteit gelegen aan het strand in Estepona. Elke woning heeft ruime terrassen, tuinen en een overloopzwembad. Van zonsopgang tot zonsondergang kunt u genieten van veel natuurlijk zonlicht dat elke kamer vult met energie en inspiratie. Dit is de plek waar je wakker wordt met het uitzicht en het gevoel dat de wereld aan je voeten ligt!

Het luxueuze en moderne architectonische ontwerp van Turnkey Ikkil Bay is toegewijd aan materialen van topkwaliteit, waarbij hout en marmer zowel binnen als buiten de hoofdrol spelen. De appartementen hebben een open indeling, waarbij de keuken, woon- en eetgedeeltes een grote open ruimte bieden, perfect voor familie-interactie met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur