Turnkey Lomas del Rey Marbella

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje

Turnkey Lomas del Rey Marbella

Marbella

€ 2.450.000 - 2.650.000

golden mile

Turnkey Lomas del Rey Marbella is gelegen in één van de meest exclusieve woongebieden van Marbella, in het hart van de Golden Mile, naast Puente Romano en Lomas de Marbella Club. Deze laatste fase bestaat uit 24 woningen van hoge kwaliteit. Deze laatste fase bevat ook nieuwe energiesystemen, architectonische oplossingen en kenmerken van de meest geavanceerde architectuur.

Er zijn grote gemeenschappelijke ruimtes met uitbundige tuinen, een social club, fitnessclub, vier zwembaden, volledige onderhoudsdienst, 24 uur beveiliging en een breed scala aan after sales services zijn de kenmerken van Lomas del Rey. Dit geeft het complex een status van prestige, comfort, kwaliteit en service voor de eigenaren, die exclusief is voor de locatie.

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Beschikbaar
Q3 2024
Grootte
205 m2

uitstekende locatie

De woningen beschikken over 3 slaapkamers, 3 badkamers en 1 gastentoilet, brede terrassen, waarbij de terrassen een oppervlakte gelijk aan ten minste 50% van de binnenruimte innemen. Het ontwerp van de buitenruimten maakt een comfortabele en gemakkelijke toegang tot de brede terrassen mogelijk.

Bij Turnkey Lomas del Rey Marbella kan je ook rekenen op een uitstekende locatie, binnen 10 minuten lig je op het strand en zijn er veel golfbanen in de omgeving. Je hebt er vele trendy restaurants en de meest exclusieve winkels in Puerto Banus. Het project is gelegen op slechts 40 minuten van de luchthaven van Malaga.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur