Turnkey Marea by Missoni

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Marea by Missoni

Cortesin, Casares

€ 896.000 - € 2.016.000

paradijs

Turnkey Marea by Missoni, een oase van luxe en elegantie gelegen in het betoverende Casares. Dit unieke stukje paradijs aan de Costa del Sol biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor wie op zoek is naar het perfecte stukje vastgoed.

Turnkey Marea by Missoni belichaamt de essentie van stijlvol wonen. Met adembenemend uitzicht van Marbella tot Gibraltar en de omringende bergen, biedt dit exclusieve complex een harmonieuze combinatie van design, comfort en natuurlijke schoonheid. Ontdek ruime, met zorg ontworpen appartementen en penthouses, doordrenkt met de kenmerkende flair van Missoni. Van de prachtige binnenplaatsen tot de weelderige tuinen en infinity pools, elk detail is ontworpen om te imponeren en te verwennen.

Slaapkamers
2-4
Badkamers
2-5
Beschikbaar
Q4 2026
Grootte
148-314 m2

Finca Cortesin

Deze exclusieve gated community biedt woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers, beschikt over een eigen ingang en 24/7 premium beveiligingsdiensten, om een hoge standaard op het gebied van veiligheid en privacy te garanderen.

In het midden van het complex is een majestueus pooldeck om te ontspannen, kinderruimtes binnen en buiten, een modern fitnesscentrum en een tennisbaan.

In de buurt is genoeg te doen. Zo liggen Marbella, Estepona en Sotogrande op een steenworp afstand van dit prachtige complex, maar kun je ook je hart ophalen bij de 18-holes kampioenschapsgolfbaan van Finca Cortesin, welke de beste van Spanje is en een van de meest memorabele golfervaringen van Europa biedt.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur