Turnkey Marine Hills

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Marine Hills

Estepona

€ 445.000 - € 1.250.000

spectaculair uitzicht

Turnkey Marine Hills is een nieuwe ontwikkeling van luxe 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen, duplexen en penthouses in Selwo New golden Mile, een paar minuten van Puerto Banús en Estepona, in een exclusieve gated community vol voorzieningen met fitnessruimte, spa, coworking ruimte, padelbaan, jacuzzi's, zomer zwembad voor volwassenen en kinderen, overloop verwarmd zwembad met panoramisch uitzicht op zee, speeltuin, beveiligde ingang en luxe landschapsarchitectuur.

Genesteld op een heuvel die een spectaculair uitzicht op zee biedt, maar toch op slechts 2 km van het strand. Alle appartementen beschikken over ruime binnen- en buitenruimtes, topmerken en hoge kwaliteit afwerkingen, een modern aerothermisch verwarmingssysteem, volledig uitgeruste keuken en badkamers en uitgebreide terrassen en tuinen.

Slaapkamers
2-4
Badkamers
2-3
Beschikbaar
Q2 2026
Grootte
73-109 m2

Selwo

Selwo is een charmant gebied gelegen tussen Estepona en Puerto Banus, en biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en gemak. Omrings door de schilderachtige Andulsische heuvels, geniet je hier van een rustige en ontspannen sfeer, terwijl je toch dichtbij de levendige kustplaatsen bent.

Op slecht een korte rit van zowel Estepona als Puerto Banús, profiteer je in Selwo van het beste van beide werelden. Geniet van de authentieke Spaanse Charle en de prachtige natuur, terwijl je tegelijkertijd gemakkelijk toegang hebt tot de bruisende restaurants, winkels en voorzieningen van deze populaire badplaatsen.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur