Turnkey Metropolitan Homes

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Metropolitan Homes

Malaga

€ 342.000 - € 417.000

Wooncomplex

Turnkey Metropolitan Homes bestaat uit 35 woningen verdeeld over 8 verdiepingen in twee gebouwen, met verschillende types woningen met 1 en 2 slaapkamers in een uniek gebouw in het centrum van de stad. Met een modern en eigentijds ontwerp heeft het gebouw een zuidelijke, oostelijke en westelijke oriëntatie, waarbij de belangrijkste kamers van de woningen ook open zijn, waardoor het hoogste aantal zonuren en een maximale energie-efficiëntie worden bereikt. Het wooncomplex is uitstekend uitgerust met een zwembad, solarium en loungeruimte. Alle woningen zijn ontworpen met moderne, open lay-outs en met maximaal gebruik van ruimte en zonlicht. De woningen hebben grote hoekramen, slaapkamers met en-suite badkamers, evenals spectaculaire woonkamers verbonden met grote terrassen.

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Beschikbaar
Q3 2025
Grootte
66-69 m2

Perfecte locatie

De woningen van Turnkey Metropolitan Homes onderscheiden zich door hun onovertroffen oriëntatie die het huis een grote helderheid en comfort geeft onder het concept “Open ruimtes” met woon-eetkamer-terrasverbinding.

Turnkey Metropolitan Homes is gelegen aan de hoofdstraat als de ruggengraat van de hoofdstad van Malaga, in een geconsolideerde omgeving in regeneratie, met alle nodige diensten en infrastructuur om de beste toegankelijkheid te garanderen en alles gemakkelijker te maken. Het ligt op minder dan 20 minuten lopen van allerlei diensten en faciliteiten: sport, vrije tijd, gezondheid en onderwijs. Een rustige woonwijk met alle voorzieningen voor het dagelijks leven op minder dan 5 minuten afstand: supermarkten, apotheek, bank, onderwijscentra.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 954 689
Sluit dagelijks om 18.00 uur

david@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur