Turnkey Mirador de Estepona Hills

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Mirador de Estepona Hills

Estepona

€ 595.400 - € 874.800

dicht bij centrum

Project Turnkey Mirador de Estepona Hills omvat 42 prachtige appartementen en penthouses, met 2, 3 en 4 slaapkamers, op een perfecte locatie, zodat je kunt genieten van de mediterrane levensstijl. Beschermd door een bergachtig gebied, met name het Sierra Bermeja-gebergte, is Turnkey Mirador de Estepona Hills een complex met een superieur concept van veiligheid en comfort. Hier, aan de Costa del Sol, leeft exclusiviteit, met een superieure kwaliteit van leven. Het complex bevindt zich op slechts 5 minuten lopen naar het centrum van Estepona, de tuin van de Costa del Sol.

Slaapkamers
2 - 4
Badkamers
2 - 3
Beschikbaar
2024
Grootte
105 - 150 m2

luxe afgewerkt

De woning wordt zeer luxe afgewerkt en er wordt gebruikt gemaakt van kwalitatieve materialen. De porseleinen steengoedvloeren zijn voorzien van vloerverwarming en lopen door op het terras, voor het ultieme gevoel van buitenleven. Op die manier wordt het terras echt een verlenging van je woonkamer. De luxe woonkeuken is van alle gemakken voorzien, en de badkamers worden afgewerkt met prachtige maatwerk wastafels.

De gemeenschappelijke ruimtes worden ook tot in de puntjes verzorgd. De vloeren zijn afgewerkt in marmer en het verlichtingsnetwerk zorgt ook 's avonds voor een sfeervolle beleving. Woningeigenaren hebben bovendien toegang tot het gemeenschappelijke zwembad, tropische tuinen en verschillende sportfaciliteiten. Verder biedt het complex 24-uurs security en een conciërge service.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur