Turnkey Natura Estepona

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Natura Estepona

Estepona

€ 286.000 - € 535.000

prachtig uitzicht

Welkom bij Turnkey Natura Estepona. Een woonproject met appartementen met 2 en 3 slaapkamers in Estepona, waar je zult genieten van een prachtig uitzicht op zee. Op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Estepona, 10 minuten van Puerto Banús en 20 minuten van Marbella. Omringd door de meest prestigieuze golfbanen van Europa, een compleet aanbod aan restaurants en hotels, fantastische stranden en geweldige winkelgebieden.

Het project bestaat uit 3 blokken van drie verdiepingen: een begane grond met tuin en terrassen, eerste verdiepingen en Penthouses met solarium en grote terrassen. De woningen hebben een ondergrondse parkeergarage en bergingen.

Slaapkamers
2-3
Badkamers
2
Beschikbaar
Q2 2026
Grootte
56-120 m2

maximaal comfort

Natura Estepona biedt woningen die zijn ontworpen om hun eigenaren maximaal comfort te bieden. Met een selectie van materialen van topkwaliteit en een zeer zorgvuldig ontwerp is dit een ontwikkeling die niet onopgemerkt zal blijven. Het onderscheidt zich door zijn ruime interieurs met grote ramen waardoor je kunt genieten van het prachtige uitzicht op zee en het ontvangt ook natuurlijk licht.

De gemeenschappelijke ruimten van Turnkey Natura Estepona zijn ontworpen om een ruimte te bieden waar je kunt genieten en ontspannen. Je vindt er: Ruime groene gebieden ideaal om uit te rusten en los te komen van de routine, gemeenschappelijk zwembad met een avant-gardistisch design, chill out ruimte, fitnessruimte, co-working ruimte.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur