Turnkey Oasis Estepona

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Oasis Estepona

Estepona

€ 349.000 - 639.000

doorlopend terras

De nieuwe fase van Turnkey Oasis Estepona telt 88 exclusieve woningen die speciaal zijn ontworpen om te genieten van de mediterrane levensstijl. In slechts 10 minuten kunt u genieten van prestigieuze golfbanen, Selwo Park, beachclubs, luxe restaurants en grote winkelcentra's. Kortom alle mogelijke diensten om u de levensstijl te garanderen die u altijd al wilde.

De zuidelijke oriëntatie, de grote ramen en grote terrassen zorgen voor een optimaal gebruik van het zonlicht. In het interieur is de zorgvuldig ontworpen indeling gericht op het sociale leven en het behoud van je privacy. De open ruimte die de keuken, woon- en eetkamer bevat strekt zich uit naar buiten in de vorm van een doorlopend terras. Dankzij de grote oppervlakte en de glazen balustrade kunt u genieten van een onovertroffen uitzicht op de natuurlijke omgeving.

Slaapkamers
2 -3
Badkamers
2
Beschikbaar
2025
Grootte
89 - 108 m2

prachtig uitzicht

De woningen beschikken over 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers, terras, een parkeerplaats met berging. De appartementen op de begane grond bevatten een tuin en de penthouses een groot solarium. De penthouses bieden je een prachtig uitzicht over het het landschap van Estepona. Het grote zwembad ligt in het centrum van Turnkey Oasis, als ontmoetings- en ontspanningspunt. Ook de sportschool, de exclusieve spa en de multifunctionele ruimte maken deel uit van de gemeenschapsvoorzieningen.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur