Turnkey Oasis Levels

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Oasis Levels

Estepona

€ 980.000 - € 1.495.000

luxe villa's

Met zijn zorgvuldig geselecteerde en exclusieve ligging biedt Turnkey Oasis Levels Villas u ongeëvenaarde vergezichten op de betoverende zee en de voortreffelijke Azata-golfbaan.

Turnkey Oasis Levels Villas, in perfecte harmonie met het zuidwesten en sierlijk de contouren van de 9e hole volgend, zal een werkelijk buitengewone woonervaring belichamen, ongeëvenaard in zijn uniekheid.

Maak kennis met onze exclusieve collectie luxe villa's: waar elegantie en ongeëvenaard leven samenkomen.

Slaapkamers
3-4
Badkamers
2-3
Beschikbaar
2025
Grootte
169-233 m2

3 type villa's

Dit opmerkelijke nieuwe project omvat 17 prachtige luxe villa's. Deze villa's, genesteld in een prestigieuze gated community, bieden een uitzonderlijke levensstijl van verfijning en ongeëvenaard comfort. Met drie verschillende type villa's, elk zorgvuldig ontworpen tot in de perfectie, kun jij de woning kiezen die perfect bij jouw wensen past. Van uitgestrekte woningen met vier slaapkamers tot gezellige woningen met drie slaapkamers, deze villa's zijn zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan jouw unieke levensstijl. Stap binnen in deze uitzonderlijke huizen en word begroet door het toppunt van weelde. Met 2 of 3 badkamers, zijn deze villa's ontworpen om jouw woonervaring naar een hoger niveau te tillen. Ontspan bij je eigen privézwembad, omringd door de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Deze villa's zijn gelegen op de eerste lijn van de golfbaan, met een betoverend panoramisch uitzicht op de ongerepte fairways en de prachtige Middellandse Zee.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur