Turnkey Oceana Gardens I

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Oceana Gardens I

Cancelada Estepona

€ 303.000 - € 475.000

idyllisch leven

Welkom bij Turnkey Oceana Gardens I in Cancelada Estepona, waar dromen van een idyllisch leven aan de Costa del Sol werkelijkheid worden. Dit luxueuze wooncomplex, gelegen in het hart van de betoverende Costa del Sol, belichaamt de essentie van mediterraanse schoonheid.

Turnkey Oceana Gardens I omarmt je met zijn weelderige tuinen, sierlijke fonteinen en een schitterend zwembad.

De residenties van Oceana Gardens I weerspiegelen elegantie en comfort. Ruime appartementen en penthouses zijn doordacht ontworpen met aandacht voor elk detail, waardoor een harmonieus samenspel ontstaat tussen binnen- en buitenleven. De terrassen bieden panoramische uitzichten op de Middellandse Zee, waar de horizon zich vermengt met de blauwe lucht.

Slaapkamers
2-3
Badkamers
2-3
Beschikbaar
Q3 2024
Grootte
83-134 m2

Estepona's Golden Mile

Dit project heeft 108 exclusieve 2- en 3-slaapkamers appartementen met ruime terrassen, begane grond appartementen met tuinen en penthouses. Elk van de woningen heeft een garage en een opslagkelder. Het heeft verschillende faciliteiten, zoals een gemeenschappelijk zwembad, een co-working space, een fitnessruimte en als kers op de taart een Club House met een cafetaria en zelfs een sauna. Het wooncomplex ligt in een gebied met veel natuur en is hoger gelegen zodat u prachtig uitzicht heeft over de Costa del Sol.

Turnkey Oceana Gardens ligt vlakbij Estepona's Golden Mile, in Cancelada, in een van de meest aantrekkelijke gebieden van de Costa del Sol. Het ontwerp en de oriëntatie van de ontwikkeling zijn ontworpen zodat u kunt genieten van een prachtig uitzicht, dat zorgen voor een gevoel van ruimte, vrijheid en licht in je leven.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur