Turnkey One Oak Torremolinos

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey One Oak Torremolinos

Torremolinos

€ 295.000 - 553.000

alles in de buurt

Turnkey One Oak brengt een nieuw woonconcept tot leven in Torremolinos. Ontworpen om te genieten van de Middellandse Zee en het eindeloze licht van de Costa del Sol. Een uniek project dat is gelegen in een natuurlijke en stedelijke omgeving.

Het project is gelegen in een van de beste wijken van Torremolinos. Een rustige en goed gevestigde omgeving tegenover de Sunny View school, naast het beschermde natuurgebied van Pinar del Moro en met alle diensten die u nodig heeft zonder gebruik te hoeven maken van een auto. Een omgeving met openbare scholen, sportfaciliteiten, auditorium, recreatiegebied van Los Manantiales en verschillende supermarken. Een van de beste stranden van de Costa del Sol op slechts 5 minuten met de auto. De luchthaven van Malaga op 10 minuten rijden en de stad Malaga op 15 minuten rijden. In de directe omgeving ook verschillende buslijnen en een treinstation op 15 minuten lopen.

Slaapkamers
2 - 4
Badkamers
2
Beschikbaar
2024 - 2025
Grootte
96 - 187 m2

duurzaamheid

De woningen beschikken over 1, 2, of 3 slaapkamers met 2 moderne badkamers, een open en lichte keuken in de woonkamer. Ook kun je kiezen voor een van de hoogbouwwoningen, een penthouse of een begane grond woning. De penthouses hebben een spectaculair panoramisch terras, zodat u de zon kunt zien vanaf het moment dat hij opkomt achter de horizon totdat hij achter de bergen verdwijnt. Er is ook speciale aandacht besteed aan de oriëntatie van de woningen, om de de toetreding van natuurlijk licht te optimaliseren. Een factor die niet alleen invloed heeft op het comfort en de warmte van de woningen, maar ook op hun algemene duurzaamheid en energieverbruik.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn omgeven door zorgvuldig aangelegde tuinen met twee grote buitenzwembaden en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur