Turnkey One80 suites

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey One80 suites

Estepona

€ 365.000 - € 785.000

comfort en elegantie

Turnkey One80 Suites, een opwindend nieuwbouwproject in Estepona! Gelegen aan de prachtige Costa del Sol, bieden wij een unieke levensstijlervaring die elke verwachting overtreft.

Turnkey One80 Suites belichaamt de perfecte harmonie tussen modern design en mediterrane schoonheid. Onze luxe appartementen zijn ontworpen met het oog op comfort en elegantie, met ruime woonruimtes en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee. Het resort biedt ook uitgebreide voorzieningen, waaronder een schitterend zwembad, aangelegde tuinen en een fitnessruimte, allemaal omringd door weelderige groene landschappen.

Slaapkamers
2-4
Badkamers
2
Beschikbaar
2024
Grootte
103-135 m2

mediterraanse stijl

Het complex is verdeeld over 3 laagbouw gebouwen en biedt verschillende appartementen en penthouses met 2 tot 4 slaapkamers, een garage en een opslagruimte, geheel in mediterraanse stijl.

De penthouses hebben een solarium met prachtig uitzicht over de mediterraanse zee en de begane grond appartementen hebben een privé-tuin. De hoofdslaapkamer heeft een prachtige ensuite-badkamer en de open leefruimtes hebben veel natuurlijk licht dankzij de grote schuiframen die toegang geven tot de terrassen.

Of je nu op zoek bent naar een permanent thuis, een vakantieverblijf of een investeringskans, One80 Suites biedt het allemaal. Estepona staat bekend om zijn charme en gunstige ligging, en met onze hoogwaardige constructie en moderne faciliteiten, zul je hier het beste van beide werelden ervaren.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur