Turnkey Pure Sun

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Pure Sun

Manilva

€ 250.000 - € 552.000

Resortconcept

Turnkey Pure Sun Residence is een ontwikkeling in een schitterende woonwijk en op een bijzondere locatie. Het project combineert moderne designarchitectuur met een perfect bestudeerde landschapsarchitectuur die het gebouw omringt met zijn grote tuinen en gemeenschappelijke recreatieruimtes waardoor u kunt genieten van een resortconcept.

De locatie en de omgeving zijn geweldige kenmerken van Pure Sun, dat een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee biedt. Manilva is een unieke stad vanwege de ligging, cultuur en gastronomie, een plek om te genieten van de zon, de zee en een fijne en vriendelijke levensstijl.

Slaapkamers
2-3
Badkamer
1-2
Beschikbaar
Q1 2026
Grootte
76-118 m2

schitterend uitzicht

De appartementen met twee en drie slaapkamers zijn verdeeld over verschillende blokken, waardoor een evenwichtig ensemble ontstaat. Zeer ruime appartementen, penthouses en begane gronden met indelingen, kwaliteiten en afwerkingen die zo zijn ontworpen dat het pand precies is wat u zoekt. Ieder appartement beschikt over een groot terras, een belangrijk onderdeel van het gehele appartement, een ruime uitbouw met schitterend uitzicht.

Bij Turnkey Pure Sun zijn de ruime gemeenschappelijke ruimtes ontworpen om een ​​breed scala aan voorzieningen, diensten en plezier voor iedereen te bieden. Uw exclusieve woning in een privéresort met grote tuinen met zwembaden met zoutchlorering, solarium, ontspannings- en yogaruimte, spa met Turks bad, jacuzzi en sauna, overdekte fitnessruimte, recreatieruimte met coworking, multimedia- en speelruimte, allemaal omgeven door tuinen met landschapsbehandeling en picknickplaats.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur