Turnkey Salvia

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Salvia

San Pedro de Alcantara

€ 540.000 - € 1.470.000

luxebestemming

Welkom bij Turnkey Salvia, een nieuw en exclusief appartementencomplex op slechts enkele minuten van de Middellandse Zee. Deze verbluffende nieuwe ontwikkeling belooft het beste van alle werelden met zijn benijdenswaardige locatie naast de met palmen omzoomde strandpromenade en toch op loopafstand van de charmante Spaanse stad San Pedro de Alcántara en zijn uitgebreide aanbod aan voorzieningen.

Gelegen in het hart van de meest begeerde luxebestemming ter wereld, ervaar je het hele jaar door de allure van het beste klimaat van Europa, met een gemiddelde temperatuur van 20°C en meer dan 300 zonovergoten dagen per jaar.

Slaapkamers
2-4
Badkamers
2-3
Beschikbaar
Q2 2026
Grootte
70-145 m2

design en elegantie

Ons exclusieve appartementencomplex beschikt over geavanceerde voorzieningen. Variërend van 2 tot 4 slaapkamers, appartementen en penthouses, met ruime interieurs tot 195 m2 en fantastische terrassen tot 189 m2, is elk appartement een bewijs van eigentijds design en elegantie. Bovendien kan elke woning worden aangepast aan persoonlijke wensen. Bij alle woningen is minimaal één parkeerplaats en opslagruimte inbegrepen.

Onze gemeenschappelijke ruimtes zijn niet minder indrukwekkend, dompel jezelf onder in ultramoderne faciliteiten zoals een speciale coworking-ruimte voor de moderne professional, oplaadpunten voor het milieubewuste, verwarmd binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte en spa. Het complex wordt volledig afgesloten, met een beveiligde ingang en een controlepoort.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur