Turnkey Serenity Alcaidesa

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Serenity Alcaidesa

Alcaidesa

€ 359.000 - € 875.000

Woonresort

Turnkey Serenity Alcaidesa biedt een rustig toevluchtsoord in het zonnige Zuid-Spanje, omgeven door prachtige natuurlijke landschappen. Het is een karakteristiek woonresort aan de zonnige Costa del Sol, naast Sotogrande en vlakbij Gibraltar, met een ongeëvenaard uitzicht op de golfbaan en indrukwekkende recreatieve voorzieningen.

Geniet van een zwembad met toegang tot het strand, aangelegde tuinen, een overdekte fitnessruimte, tafeltennis, midgetgolf en een yogaplatform. Kinderen kunnen zich ook vermaken in de water- en buitenspeeltuinen.

Slaapkamers
2-3
Badkamer
1-2
Beschikbaar
Q4 2025
Grootte
109-151 m2

Moderne stijl

Turnkey Serenity Alcaidesa beschikt over prachtige moderne huizen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers en bieden de perfecte mix van moderne stijl en comfort. Het beschikt over een tropische tuin die uitkijkt op de golfbaan en voldoende ruimte biedt om te sporten, tot rust te komen en te genieten van de sfeer van het zwembad met toegang tot het strand.

Daarnaast biedt het een avontuurlijke ervaring voor kinderen, omgeven door groen gebladerte en uitgebreide speelplekken. Dankzij de voorzieningen kunnen ze hun omgeving verkennen en spelen in een veilige omgeving binnen het pand, waardoor ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en met open ogen kunnen dromen. De fitnessruimte van Turnkey Serenity Alcaidesa biedt een breed scala aan apparatuur om uw dagelijkse trainingen leuk en gevarieerd te maken. De rustig aangelegde tuinen bieden een prachtig uitzicht en verbeteren uw fitnessroutine met de natuurlijke omgeving.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur