Turnkey Solana Village Mijas

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Solana Village Mijas

Mijas

€ 295.000 - 490.000

enorm zwembad

Turnkey Solana Village is een unieke ontwikkeling van twee en drie slaapkamer appartementen en penthouses met de meest indrukwekkende gemeenschappelijke tuinen, een enorm zwembad 600m2 en ook een kinderspeelplaats.

Het is een toegangspoort tot het betoverende Mijas! Gelegen in het hart van deze pittoreske regio aan de zonnige Costa del Sol, biedt Solana Village een unieke kans om te genieten van het beste van het Spaanse leven.

Onze exclusieve selectie van onroerend goed in Solana Village varieert van prachtige appartementen tot luxe villa's, allemaal doordrenkt met de kenmerkende Andalusische charme. Je zult betoverd worden door de weelderige tuinen, de panoramische uitzichten op de Middellandse Zee en de nabijheid van golfbanen, stranden en historische bezienswaardigheden.

Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2
Beschikbaar
Q3 2024
Grootte
80 - 120 m2

zonnepanelen

De woningen zijn stijlvol, functioneel en modern ingericht met hoogwaardige materialen. Elke woning beschikt over een overdekte parkeerplaats en een berging, beide voorbereid met pre-installatie voor het opladen van elektrische voertuigen. Elk appartement heeft een warm en koud airconditioning systeem, een ventilatiesysteem om een maximale binnenluchtkwaliteit te bieden. Op het dak zijn zonnepanelen geïnstalleerd om hernieuwbare elektrische energie voor het project en voorzien in een deel van de energiebehoefte van het gebouw. De appartementen hebben een glasvezel-, tv- en satellietinstallatie. Het gebouw heeft geïsoleerde muren, dak, en ramen, en heeft een categorie "B" energie-efficiëntie certificaat.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur