Turnkey Symphony Suites

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Symphony Suites

Cancelada

€ 378.000 - € 535.000

Energieklasse A

Welkom bij Turnkey Symphony Suites. De woningen van het project Symphony Suites zijn ontworpen om je alles te bieden wat je nodig hebt. Op de begane grond heb je een tuin en wijnkelder, en op de bovenste verdieping geniet je van spectaculaire en ruime terrassen en een solarium. Een van de belangrijkste aspecten van het complex is de architectonische indeling en oriëntatie, omdat dit ervoor zorgt dat de meeste woningen vrij uitzicht op zee hebben, zelfs op de begane grond, aangezien sommige duplexwoningen zijn.

Het project is van de hoogste kwaliteit. Het profiteert van moderne architectuur en de ideale materialen om efficiënt en milieuvriendelijk te zijn, daarom heeft het de dubbele energieklasse A gekregen.

Slaapkamers
2-3
Badkamers
2-3
Beschikbaar
Q2 2026
Grootte
82-98 m2

Club House

De urbanisatie heeft een zwembad, ideaal om te genieten van de meer dan 320 dagen zon en het goede weer aan de Costa del Sol, zowel alleen als met het gezin. Je hebt ook toegang tot een overdekte fitnessruimte en kun je genieten van een groot aantal groene ruimten, waar je kunt wandelen en ontspannen midden in de natuur. De sportiefste bewoners vinden in Turnkey Symphony Suites een thuis op maat, dankzij de buitensportruimte en twee jeu-de-boules banen exclusief voor bewoners, uitgerust met alles wat je nodig hebt om aan je conditie te werken.

Een van de meest opvallende kenmerken van Symphony Suites zal het Club House zijn, een exclusieve ruimte voor bewoners met diensten en faciliteiten om nog meer van elke dag te genieten. Het Club House omvat een sauna en spa, evenals een volledig uitgeruste privéfitnessruimte, sociale ruimtes en een café met een groot terras.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur