Turnkey Tailor Fit villa Sunscape

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding vastgoed in Spanje.

Turnkey Tailor Fit villa Sunscape

Costa del Sol

€ 3.000.000 - 5.500.000

riante villa

Turnkey tailor fit Sunscape is een riante villa die wij kunnen realiseren op de plek van jouw wensen. Het ontwerp van de luxe villa heeft als standaard een oppervlakte van 750 m². De villa bevat een grote living, 6 bad- en slaapkamers. Iedere slaapkamer is voorzien van een ruim balkon met zeezicht. De moderne villa heeft een riante tuin met zwembad. De riante Sunscape villa is de ideale plek om van het mooie weer in de Costa del Sol te genieten. Deze complete luxe villa in Spanje zorgt ervoor dat je volledig tot rust kunt komen.

Doordat de Turnkey tailor fit villa een nieuwbouwproject is, heb je de mogelijkheid om alles naar wens samen te stellen. Hierdoor kan je de ligging, het perceel en het ontwerp van de villa volledig zelf samenstellen.

Slaapkamers
6-10
Badkamers
6-10
Grootte
500-750 m2

zelf samenstellen

Wanneer je op zoek bent naar een luxe villa als de Turnkey Sunscape, dient het aan alle eisen te voldoen. Door middel van tailor fit vastgoed in Marbella en omstreken, zorgt Turnkey del Sol dat jouw droomvilla samengesteld en gebouwd wordt. Hierdoor heb jijzelf de mogelijkheid om het aantal m2, slaapkamers, het ontwerp en de ligging van het perceel zelfstandig uit te kiezen. Wanneer alle wensen in kaart gebracht zijn, zorgt Turnkey del Sol dat het nieuwbouwproject in Spanje van A-Z geregeld wordt. Hierdoor zal het aankopen en het bouwen van een luxe villa in de Costal del Sol zorgeloos verlopen.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur