Turnkey The Gallery by Minotti

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey The Gallery by Minotti

Marbella

€ 2.950.000 - € 3.600.000

woonoase

Turnkey The Gallery by Minotti villa's - waar dromen tot leven komen! Ontdek een wereld van ongeëvenaarde luxe en verfijning in deze exclusieve woonoase. Met een adembenemende architectuur en hoogwaardige afwerking, bieden deze villa's een levensstijl van ongekende weelde.

Stel je voor dat je elke ochtend ontwaakt in een oase van rust en schoonheid, omringd door weelderige tuinen en met zorg ontworpen interieurs. De ruime kamers baden in natuurlijk licht en bieden een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Slaapkamers
4-5
Badkamers
6-7
Beschikbaar
Q3 2025
Grootte
640-779 m2

privévilla's

Turnkey The Gallery presenteert een collectie prachtige privévilla's, prachtig geïntegreerd in de adembenemende omringende natuur, met een innovatief concept dat maatwerk en flexibiliteit mogelijk maakt om een ​​villa te creëren die aan jouw behoeften en eisen voldoet.

Vier spectaculaire ontwerpopties om uit te kiezen: Monet, Van Gogh, Klimt en Pollock. Allemaal met een bebouwde oppervlakte van meer dan 800 m2 en met de beschikbaarheid van 4 of 5 slaapkamers met eigen badkamer, hoge plafonds, aangelegde tuinen en zwembaden.

Architectonisch harmonieus met materialen van de hoogste kwaliteit en de nieuwste trends op het gebied van design en technologie.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 616 087 065
Sluit dagelijks om 18.00 uur

benjamin@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur